Seas Socks

Seas Socks, ook wel bekekend onder de naam Healthy Seas Socks, zijn sokken gemaakt van visnetten. Het klinkt misschien vreemd, maar het kan echt. Samen met duikers en een garenproducent maakt het Nederlandse merk Seas Socks de zee schoon. Hoe? Door afval om te toveren tot mega duurzame sokken. Wil je (Healthy) Seas Socks kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen de nieuwste Seas Socks voor heren, dames en kinderen, maar af en toe komt er ook een leuke aanbieding voorbij. Check onze kleurrijke Seas Socks hieronder!

Seas Socks

29 producten

sort-descending

29 producten

Seas Socks heren

Veel mensen maakten kennis met Seas Socks, destijds bekend als Healthy Seas Socks, door ze te winnen bij de Postcode Loterij. Heb jij helaas niet gewonnen of ben je zo enthousiast over de sokken dat je nog wel een paar wil? Dan shop je deze natuurlijk gewoon bij ons. De Healthy Seas herensokken zijn er in uni kleuren en verschillende geometrische prints. Door de upcycling – van visnet naar sok – is het ook nog eens een heel duurzaam product. En om het nog mooier te maken investeert Seas Socks met een deel van de omzet weer in het schoonmaken van de zee.

Seas Socks dames

Waar verschillende sokkenmerken met uniseks pasvormen werken, is er binnen (Healthy) Seas Socks een aparte damescollectie. Deze sokken zijn wat korter dan die voor de heren. De prints zijn vooral grafisch; zo zien we streepjes, stippen en ook een echte visnetprint terug in de collectie: die print benadrukt dat deze sokken zijn gemaakt van visnetten. Voor liefhebbers van basic sokken heeft Seas Socks natuurlijk ook effen zwarte en grijze paren. De Healthy Seas damessokken zijn verkrijgbaar in one size (36-40).