Scotch & Soda sokken

Scotch & Soda gaat over zelfexpressie en de vrije geest van de stad Amsterdam. Je hoort het goed: dit merk komt uit Nederland, maar heeft inmiddels de hele wereld al gezien. Dat snappen we, want wil er nou geen vrolijke en onverwachte prints en kleuren op z'n sokken? Want yes, naast Scotch & Soda boxers en Scotch & Soda zwembroeken, hebben we op sokken.be de nieuwste Scotch & Soda sokken online staan.

toon filter

5 producten

 1. 2 Pack
  geribd pastel 2-pack blauw & roze
  Scotch & Soda geribd pastel 2-pack blauw & roze
  Vanaf 19,95
  shop nu
 2. 3 Pack
  tropical 3-pack blauw
  Scotch & Soda tropical 3-pack blauw
  Vanaf 27,95
  shop nu
 3. sportieve dip dye groen / blauw / paars
  Scotch & Soda sportieve dip dye groen / blauw / paars
  Vanaf 19,95
  shop nu
 4. 2 Pack
  streep & schelp 2-pack multi
  Scotch & Soda streep & schelp 2-pack multi
  Vanaf 19,95
  shop nu
 5. 2 Pack
  colourblock sneaker 2-pack multi
  Scotch & Soda colourblock sneaker 2-pack multi
  Vanaf 19,95
  shop nu

5 producten

Scotch & Soda sokken

Wat als eerste opvalt als je de Scotch & Soda sokken in je handen hebt, is de mooie kwaliteit. Dit zijn sokken die een tijdje meegaan. Duurzaamheid staat dan ook hoog in het vaandel: Scotch & Soda is aangesloten bij het BCI (Better Cotton Initiative) en heeft als doel om in 2025 alleen nog maar duurzaam geproduceerd katoen te gebruiken. De Scotch & Soda sokken zijn verkrijgbaar in twee maten: 39-42 en 43-46.

Nederlands succes

Hoewel Scotch & Soda al in 1985 opgericht werd, begon het merk pas echt te floreren toen er in 2001 drie nieuwe Nederlandse eigenaren kwamen. Bekende elementen, zoals het Barfly geurtje en het dragen van bretels door de verkopers in de Scotch & soda winkels, ontstonden in de jaren daarna. Scotch & Soda is inmiddels in Amerikaanse handen, maar het hoofdkantoor en de design studio vind je nog steeds in Nederland.

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops