Scotch & Soda sokken

Oh oh, helaas verkopen we geen Scotch & Soda sokken meer, maar tussen al onze herensokken vind je vast een nieuwe favoriet.

Scotch & Soda gaat over zelfexpressie en de vrije geest van de stad Amsterdam. Je hoort het goed: dit merk komt uit Nederland, maar heeft inmiddels de hele wereld al gezien. Dat snappen we, want wil er nou geen vrolijke, verrassende prints en kleuren op z'n sokken? Check de nieuwste Scotch & Soda sokken online.

Scotch & Soda sokken
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scotch & Soda sokken

Wat als eerste opvalt als je de Scotch & Soda sokken in je handen hebt, is de mooie kwaliteit. Dit zijn sokken die een tijdje meegaan. Duurzaamheid staat dan ook hoog in het vaandel: Scotch & Soda is aangesloten bij het BCI (Better Cotton Initiative) en heeft als doel om in 2025 alleen nog maar duurzaam geproduceerd katoen te gebruiken. De Scotch & Soda sokken zijn verkrijgbaar in twee maten: 39-42 en 43-46.

Nederlands succes

Hoewel Scotch & Soda al in 1985 opgericht werd, begon het merk pas echt te floreren toen er in 2001 drie nieuwe Nederlandse eigenaren kwamen. Bekende elementen, zoals het Barfly geurtje en het dragen van bretels door de verkopers in de Scotch & soda winkels, ontstonden in de jaren daarna. Scotch & Soda is inmiddels in Amerikaanse handen, maar het hoofdkantoor en de design studio vind je nog steeds in Nederland.