over ons

Sokken.be is eind 2017 gestart als 'broertje' van sokken.nl: de grootste sokkenwebshop van Nederland. En dat word je natuurlijk niet zomaar!

sokken.nl in Nederland:
- Onze klanten geven ons - na meer dan780+ beoordelingen - gemiddeld een 9,6.
- Sokken.nl heeft al sinds 2012 het Thuiswinkel Certificaat. U kunt dus met een gerust hart bij ons bestellen!
- We werken altijd rechtstreeks samen met A-merken, zodat we kunnen garanderen dat u originele merkartikelen ontvangt.
- Bestelt u op werkdagen voor 22.00 uur, dan wordt uw bestelling diezelfde dag nog verstuurd.
- Cadeautje? Vink bij het afrekenen de gratis inpakservice aan en wij gaan voor u aan de slag! 

U ziet 't: in Nederland is onze sokkenwebshop behoorlijk goed op weg, dus het werd tijd voor een nieuwe stap. Met sokken.be hebben we dan ook maar één doel voor ogen: om ook in België de allerbeste sokkenwebshop van het land te worden, en net zulke mooie dingen te bereiken!

contact
Wij helpen u graag! Mail of bel ons als u vragen of opmerkingen hebt:

Mail: contact@sokken.be
Tel.: 078 481890 (op werkdagen van 09.00 - 21.00) 

team
Met ons team van dertig collega's werken we vanuit twee locaties in Nederland (Amsterdam en Nijverdal) hard om niet alleen de beste, maar ook de leukste sokkenwebshop van België te worden! Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, doen we zoveel mogelijk in eigen huis: van fotografie tot logistiek en van inkoop tot marketing.

korte geschiedenis
In 2011 begonnen we met de verkoop van boxershorts in Nederland, op onze allereerste eigen webshop boxers.nl. Een jaar later volgde sokken.nl, en omdat we het runnen van een webshop zo leuk vonden, maakten zwembroeken.nl en shirts.nl de familie compleet. Al deze webshops samen vormen het bedrijf fashcom. De volgende stap was logisch: tijd om de wereld te veroveren, beginnend in ons buurland België! In 2017 werd gestart met boxers.be, en het duurde slechts heel even tot ook sokken.be werd geboren. 

missie
Sokken.be, en natuurlijk onze andere shops, staan voor drie dingen: service, kwaliteit en lol.

Service betekent voor ons dat onze bezoekers heilig zijn, of ze nu bestellen of niet. Onze webshop is dus snel, makkelijk in gebruik en u hoeft bijvoorbeeld niet eerst een account aan te maken voor u kunt bestellen. Daarnaast versturen we alle bestellingen die op werkdagen voor 22:00 geplaatst zijn, dezelfde dag nog. Bestellingen van meer dan 39,95 worden gratis thuisbezorgd en we pakken de sokken graag voor u in als het cadeautjes zijn, zonder extra kosten. Daarnaast kunt u boxershorts op boxers.be en sokken op sokken.be bestellen in één bestelling. En mocht u vragen, opmerkingen of (onverhoopt) klachten hebben? U kunt ons mailen en bellen en wij beloven snel te reageren.

Kwaliteit ziet u aan de merken die we voeren op sokken.be: o.a. Falke, Burlington, Tommy Hilfiger, Bjorn Borg, Puma en Happy Socks. Wij willen zorgen dat u kwalitatieve sokken om uw voeten heeft, of het nu gaat om casual, zakelijk of sportief. Ook in onze eigen dienstverlening is kwaliteit ontzettend belangrijk: een website die ook goed bereikbaar is tijdens drukke dagen en een pakketje dat niet onderweg al uit elkaar valt.

Lol is misschien de pijler die u het minst snel verwacht bij een webshop. Maar plezier is waar we voor werken en dat is ook wat we willen uitstralen met onze webshop. Grijze, saaie websites met de productteksten van fabrikanten zijn er immers al genoeg. Door af en toe een klein grapje in onze marketing en communicatie, leuk beeldmateriaal en mooie (soms hele vrolijke) sokken hopen we dat u ook plezier beleeft aan het bezoeken van de webshop, (eventueel) het bestellen en uiteraard de producten die u ontvangt.

onze shops