Bezig met laden...

Muchachomalo sokken

Oh oh, helaas verkopen we geen Muchachomalo sokken meer, maar misschien zijn Muchachomalo boxers of onze andere herensokken iets voor jou.

Muchachomalo ken je ongetwijfeld van de gekleurde boxershorts: dit Nederlandse merk is één van de grote spelers op ondergoedgebied. En daar horen natuurlijk Muchachomalo sokken bij! Dit merk brengt de te gekke prints van hun boxers ook uit op comfortabele sokken. Zo match jij je sokken bij je ondergoed!
PS: Muchachomalo boxers shop jij bij ons broertje boxers.be.

Muchachomalo sokken
filter
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Muchachomalo sokken

Muchachomalo sokken zijn er niet alleen voor de ‘bad boy’ (de letterlijke vertaling van Muchachomalo), want de meeste sokken met print zijn er ook voor dames. De sokken van Muchachomalo zijn ware kunstwerkjes, want de designs zijn handgetekend en elke keer weer in een ander thema ontworpen. Daarnaast zijn er ook uni Muchachomalo socks met de ster uit het Muchachomalo logo.

bijpassend ondergoed

Je kent Muchachomalo waarschijnlijk van de boxershorts. Omdat de ontwerpen worden doorgetrokken naar de sokken, heb jij nu de kans om bijpassende sokken te scoren bij je boxer. Er zijn maar weinig merken die je deze mogelijkheid bieden, dus een mooie kans om te shinen in je Muchachomalo sokken en boxershort op het volgende ondergoedfeestje!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops