Jack & Jones sokken

Wie al fan was van Jack & Jones boxers, Jack & Jones shirts en Jack & Jones zwembroeken kan niet zonder een paar Jack & Jones sokken in zijn kast. Of liever gezegd, aan zijn voeten! Het fijne van de sokken van Jack & Jones is dat ze betaalbaar zijn en je ze goed combineert onder een jeans. En daar wordt nou eenmaal elke man blij van.

Jack & Jones sokken

24 producten

sort-descending

24 producten

waarom jij Jack & Jones sokken wilt

Met sokken van Jack & Jones zit je altijd goed: of je nou houdt van sokken met een logootje, effen sokken of het liefst drukke prints van bananen of hotdogs aan je voeten draagt. Dat je aan één paar sokken niet genoeg hebt, begrijpen ze bij Jack & Jones gelukkig heel goed. Daarom zijn de Jack & Jones sokken vooral verkrijgbaar in 5-packs en zelfs 10-packs. En zijn Jack & Jones sokken lief voor je portemonnee? Reken maar! Je scoort al een 5-pack Jack & Jones sokken voor 9,95 of een 10-pack voor 19,95 - helemáál niet verkeerd, als je het ons vraagt.

Jack & Jones socks zijn overal

Jack & Jones: een naam die iedere man inmiddels kent. En zoals ze zelf zeggen is die naam meer dan een merk alleen. "We zijn een brotherhood, een club, een community door denim verbonden." Maar naast alle denim kleding gaan ook Jack & Jones socks de hele wereld over. De producten van Jack & Jones worden namelijk verkocht van België tot Turkije en van Polen tot India. De eerste stappen zette dit merk echter in Scandinavië, waar het in 1991 in Noorwegen een winkel opende. Daarom tot slot een klein lesje Noors: sokken zijn daar 'sokker'.