grote maat sokken heren

Grote maten sokken vinden die ook nog leuk zijn: het is niet makkelijk. Waar andere heren sokken gewoon in hun favoriete kledingwinkel kopen, ligt dat bij grote sokken wel effe anders. Wij begrijpen je frustratie. Daarom kun je ook voor sokken in een grote maat bij ons terecht. Wij stoppen niet bij maat 46, maar hebben herensokken in maat 47, maat 48, maat 49 en zelfs maat 50, maat 51 en maat 52. Zo sta je stevig, met beide voeten op de grond. Grote maten sokken kopen? Kijk snel verder.

grote maat sokken heren

producten 1-48 van 70

sort-descending

producten 1-48 van 70

grote maten sokken voor heren

Veel merken en winkels gaan voorbij aan mensen met een schoenmaatje meer. Daarom kunnen ook mensen die op grote voet leven hier terecht. Wij doen ons uiterste best om continu een groot assortiment sokken in grote maten aan te bieden. Ook hier staan we stevig met beide voeten op de grond, en zijn we van mening dat je voor een paar centimeter extra sok niet extra hoeft te betalen. Ook op levertijd, kwaliteit en stijl hoeft absoluut niet ingeleverd te worden. Bij ons vind je dus niet alleen effen sokken in grote maten, maar ook geruite, en met hippe prints en kleuren.

ruim assortiment grote maten sokken

Voor de heren lopen de maten van grote sokken vaak op tot en met maat 50. Je praat dan over herensokken in grote maten van niet de minste merken: PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE, Stance, Hugo Boss, Stapp en Burlington voorzien de mannen met een (schoen)maatje meer van prima kwaliteitssokken. Heren met maat 51 en maat 52 vinden ook hun passende sokken bij ons. In deze grote maten is het assortiment sokken alleen wel iets beperkter.

de grootste sokken ter wereld

Helaas kunnen we ook bij sokken.nl en sokken.be niet iedereen van dienst zijn. Zo zal meneer Yeison Orlando Rodriguez Hernandez zijn sokken ergens anders moeten shoppen. Met voeten van 40,1 (rechts) en 39,6 centimeter (links) heeft deze man de twijfelachtige eer met de grootste voeten ter wereld rond te lopen. In Europese maten zouden die afmetingen neerkomen op een grote sokken maat 61. Gelukkig woont hij in Venezuela, dus de kans was sowieso klein dat-ie bij ons zijn sokken zou bestellen. Misschien heeft hij bij de plaatselijke ‘sokken.vz’ meer succes.