HEAD sokken

HEAD is één van de sportmerken met wereldwijde populariteit en is sinds de oprichting in 1950 jouw place to be voor producten rondom onder andere tennis en skiën. Met HEAD ben je hoe dan ook in goed gezelschap: onder andere Novak Djokovic speelt met een HEAD racket. Naast de populaire ski's en tennisrackets vind je ook de allerfijnste HEAD skisokken en HEAD performance sokken tussen de HEAD socks. Sinds 2015 staan HEAD sokken hier online en dat is superfijn, want bestel je je HEAD sokken vandaag nog, dan heb je ze morgen al in huis.

HEAD sokken

producten 1-48 van 56

sort-descending

producten 1-48 van 56

HEAD sokken

Of je nu voor HEAD sneakersokken, quartersokken of sokken met een hogere lengte gaat: HEAD sokken staan jou bij tijdens je sportieve prestaties. Dus trek ze aan en ga de baan op of de sportschool, het veld of het bos in. En wil je een optimale prijs-kwaliteitverhouding aan je voeten tijdens de wintersport? Ga dan voor HEAD skisokken.

HEAD performance sokken

De HEAD performance sokken zijn sportsokken van een mooie kwaliteit, maar wel voor een betaalbare prijs zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Hoewel je deze HEAD sportsokken door de achtergrond van het merk het vaakst op de tennisbaan zult aantreffen, zijn ze geschikt voor meerdere sporten. De HEAD sokken uit de performance lijn komen in 2-packs en 3-packs.