x

alleen vandaag: 20% korting op deze multipacks

grote maten sokken

Bezig met laden...

Sokken in een grote maat vinden die ook nog leuk zijn is vaak een hels karwei. De meeste mensen nemen gedachteloos een nieuw paar sokken mee tijdens het boodschappen doen, kopen ze in hun favoriete kledingwinkel of bestellen ze via de website van hun favoriete merk. Voor mensen die op zoek zijn naar grote maten sokken ligt dat helaas anders. Veel merken en winkels gaan voorbij aan mensen met een schoenmaatje meer. sokken.be snapt de frustratie die dit kan opleveren. Daarom kunnen ook mensen die op grote voet leven hier terecht; wij stoppen niet bij maat 46, maar hebben ook sokken in maat 47, 48, 49 en zelfs maat 50, 51 en 52.

groot assortiment in grote maat sokken

Bij sokken.be doen we ons uiterste best om continu een groot assortiment sokken in grote maten aan te bieden. Ook hier staan we stevig met beide voeten op de grond, en zijn we van mening dat je voor een paar centimeter extra sok niet extra hoeft te betalen. Ook op levertijd, kwaliteit en stijl hoeft absoluut niet ingeleverd te worden. Op sokken.be vind je dus niet alleen effen sokken in grote maten, maar ook geruite, en met hippe prints en kleuren.

grote maten sokken voor dames en kinderen

Enkele merken die wij verkopen zijn uniseks, zoals het vrolijke Happy Socks en Alfredo Gonzales. Dat betekent dat voor dames de keuze in grote maten sokken sowieso reuze is, met leuke sokken tot en met maat 46. Deze merken zijn trouwens ook erg geschikt voor kinderen wiens groeispurt in de voeten al merkbaar is. Tip: kijk dan wel even onder de categorie ‘dames Happy Socks’ of ‘heren Happy Socks’, aangezien de standaard kindermaten tot maat 33 gaan.

grote maten sokken voor heren

Voor de heren lopen de maten op tot en met maat 50, met herensokken in grote maten van niet de minste merken: PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE, Stance, Hugo Boss, Stapp en Burlington voorzien de mannen met een (schoen)maatje meer van prima kwaliteitssokken. Heren met maat 51 en maat 52 vinden ook passende sokken op sokken.be. In deze grote maten is het assortiment sokken alleen wel iets beperkter.

Selecteer hieronder je maat: 

celebs met sokken in een grote maat

Vooral dames hebben soms moeite met hun grotere schoenmaat, omdat het niet charmant zou zijn. Laten we je even een opkikker geven: je bevindt je in goed gezelschap. Er zijn heel wat celebs met grote voeten. Modellen Elle Macpherson en Tyra Banks hebben maat 45 en actrices Kate Winslet, Meg Ryan, Gwyneth Paltrow, Jessica Biel en Whoopi Goldberg gaan door het leven met maat 44. Net als Uma Thurman trouwens, wiens voeten zodanig bewonderd werden door Quentin Tarantino dat hij er hele filmscènes aan wijdde, zoals de massage in Pulp Fiction en de close-ups in Kill Bill. Zelfs het stijlicoon der stijliconen, Audrey Hepburn, én levende schoonheidslegende Beyoncé wandelen rond op maat 43,5. En misschien wat minder charmant, maar wel praktisch: topzwemster Missy Franklin noemt haar maat 46 ‘ingebouwde flippers’.

de grootste voeten ter wereld

Helaas kunnen we ook bij sokken.be niet iedereen van dienst zijn. Zo zal meneer Yeison Orlando Rodriguez Hernandez zijn heil (of in ieder geval: zijn sokken) ergens anders moeten shoppen. Met voeten van 40,1 (rechts) en 39,6 centimeter (links) heeft deze man de twijfelachtige eer met de grootste voeten ter wereld rond te lopen. In Europese maten zouden die afmetingen neerkomen op een maatje 61. Gelukkig woont hij in Venezuela, dus de kans was sowieso klein dat-ie op sokken.be zijn sokken zou bestellen. Misschien heeft hij bij de plaatselijke ‘sokken.vz’ meer succes. Laten we 't hopen!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops