FALKE sokken

FALKE sokken staan sinds 1895 voor hoogwaardige kwaliteit en draagcomfort. Naast FALKE damesokken en FALKE herensokken, staat FALKE bekend om anatomisch gevormde FALKE sportsokken met rechts een ‘R’ en links en ‘L’. FALKE sokken kopen? Kies hieronder je FALKE type:

airport | catspads | cool kick | cosyshoe | cotton touch | family | homepads | run | RU4 | RU5 | SK2 | SK4 | sensitive berlin | sensitive london | softmerino | step | tiago | TE2 | TK2 | TK5

FALKE sokken

37 producten

sort-descending
2 pack
kids happy 2-pack sneakersokken wit
-16%
2 pack
kids happy 2-pack blauw
kids catspads roze III
2 pack
kids happy 2-pack zwart
-23%
kids catspads rood
-40%
2 pack
kids happy 2-pack sneakersokken blauw
2 pack
kids happy stripe 2-pack sokken blauw
-50%
2 pack
kids happy 2-pack sneakersokken zwart & grijs
-23%
kids catspads blauw VI
-25%
2 pack
kids happy stripe 2-pack sokken beige & roze
-31%
kids catspads blauw V
-20%
2 pack
kids happy 2-pack sneakersokken blauw & wit
kids catspads rood II
kids catspads blauw IV
kids catspads grijs II
kids SK2 skisokken zwart
-33%
2 pack
kids happy stripe 2-pack sokken blauw & rood
-33%
kids catspads huissokken colour block roze & paars
-23%
kids minis cosyshoe huissokken roze
kids minis cosyshoe huissokken blauw
kids minis cosyshoe huissokken grijs
-28%
kids cosyshoe huissokken roze II
-28%
kids cosyshoe huissokken grijs
2 pack
kids happy stripe 2-pack sokken roze & grijs
-23%
kids catspads roze II
kids catspads zwart
kids TK2 trekking blauw
-33%
2 pack
kids happy 2-pack wit & blauw
kids catspads blauw III
-33%
kids catspads colour block multi
-58%
2 pack
kids happy 2-pack multi
-14%
kids cosyshoe rood
-32%
kids cosyshoe gloss
SK2 kids trend multi
kids cosyshoe donkerblauw
-23%
kids catspads grijs
kids catspads blauw

37 producten

waar FALKE voor staat

FALKE sokken zijn al heel lang een begrip: sinds 1895 staat het familiebedrijf FALKE bekend om de hoogwaardige materialen, ambachtelijke perfectie en oog voor detail - daarmee onderscheiden FALKE socks zich dan ook van de rest. Met een van de sokken van FALKE aan je voeten voel je duidelijk een bepaalde luxe: geen overbodige luxe, maar luxe die staat voor de vrijheid om jezelf met het allerbeste te kunnen belonen.Dit geldt niet alleen voor de dagelijkse FALKE sokken, maar ook voor de sportcollecties en FALKE panty's.

FALKE sokken voor de hele familie

De man die graag netjes voor de dag komt, hoeven wij niks te vertellen over FALKE herensokken: waarschijnlijk zitten die al in zijn collectie. De reguliere FALKE sokken voor heren, zoals de airport en tiago, zijn namelijk met hun uitstekende kwaliteit en luxe uitstraling een populaire keuze voor zakelijke gelegenheden. Daarom kregen veel FALKE sokken dan ook effen, donkere kleuren! Maar onderschat ze niet… Want ook bij FALKE zijn genoeg kleurtjes, prints en patronen te vinden. En niet alleen voor heren, want tussen de FALKE sokken zien dames ook een hoop leuks voor aan hun voeten. In de zomer zijn vooral de FALKE kousenvoetjes en FALKE sneakersokken als cool kick voor dames populair, terwijl de ladies in de winter hun geluk niet op kunnen met FALKE huissokken, zoals de homepads en cosyshoes.

sportsokken: FALKE skisokken en wandelsokken

Maar FALKE socks houdt zich ook bezig met een hele andere tak van sport binnen de sokkenwereld - en dat bedoelen we vrij letterlijk. De FALKE sportsokken zijn namelijk zeer populair en dat is niet zonder reden. Welke voet wordt er bijvoorbeeld niet blij van FALKE skisokken? De anatomische pasvorm en vele andere technische kwaliteiten van onder andere de SK2 en de SK4 geven duidelijk aan dat je het creëren van perfecte skisokken aan FALKE wel kunt overlaten. Maar skisokken zijn niet de enige expertise van FALKE: ook FALKE wandelsokken voor dames en heren staan hoog op het lijstje van vele wandelaars. Ook deze sokken, met namen zoals TK2 en TK5, zijn anatomisch gevormd en zijn dankzij hun vochtregulerende eigenschappen en nog veel meer snufjes echte musthaves voor serieuze lopers. We kunnen zo nog wel even doorgaan, want onder andere FALKE TE2 tennissokken, FALKE hardloopsokken en FALKE fietssokken vind je in ons brede assortiment.

FALKE sokken solden

Je zult nu wel denken: al dat moois komt zeker met een prijs? Gelukkig hoeft dat niet altijd! In onze FALKE sokken solden vind je namelijk heel vaak je lievelingssokken met dezelfde kwaliteit, maar dan voor een kleiner prijsje. Gewone sokken, maar ook bijvoorbeeld wandelsokken en skisokken van FALKE in de aanbieding zijn daarom het hele jaar door een fijne realiteit. En shoppen in de FALKE sokken promoties heeft nog meer voordelen. In de aanbieding FALKE sokken scoren maken we namelijk graag nóg leuker voor jou: alle FALKE sokken uit de sale die je voor 22.00 uur bestelt, versturen we op zondag tot en met vrijdag dezelfde dag nog. Net als de rest van onze sokken, natuurlijk. Maar we dachten zomaar dat je dat wel graag wilde weten.