Button Right sokken

Button Right is dé oplossing voor verdwijnende sokken in de was. Met het knoopje op de rechtersok en het knoopsgaatje in de linkersok kunnen de Button Right sokken elkaar namelijk niet verliezen. Naast deze gimmick zijn de Button Right sokken voor heren en dames van een geweldige kwaliteit en worden ze verpakt in een mooi bruin doosje. Leuk voor jezelf, maar net zo leuk om cadeau te geven!

toon filter

8 producten

 1. 2 Pack
  gray mix 2-pack
  Button Right gray mix 2-pack
  Vanaf 17,95
  shop nu
 2. 3 Pack
  woolly box 3-pack
  Button Right woolly box 3-pack
  Vanaf 32,95
  shop nu
 3. 4 Pack
  essentials box gray 4-pack
  Button Right essentials box gray 4-pack
  Vanaf 24,95
  shop nu
 4. woolly
  Button Right woolly
  Vanaf 12,50
  shop nu
 5. spot
  Button Right spot
  Vanaf 9,95
  shop nu
 6. ulysses
  Button Right ulysses
  Vanaf 9,95
  shop nu
 7. luciano
  Button Right luciano
  Vanaf 9,95
  shop nu
 8. 4 Pack
  woolly box 4-pack
  Button Right woolly box 4-pack
  Vanaf 39,95
  shop nu

8 producten

Button Right sokken

Het slimme idee van sokken die je aan elkaar kunt knopen, is een mooi voorbeeld van echt Nederlands ondernemerschap. Button Right is namelijk door drie vrienden opgericht in Amsterdam. De Button Right sokken zijn door het knoopje niet zomaar sokken, maar een paar met een verhaal. In de collectie zitten een aantal wollen sokken, maar de meeste zijn van katoen. Je hebt de keuze uit uni gekleurde sokken of Button Right socks met een leuk printje, zoals stippen, strepen of bloemen.

ook in grote maten

Aan alle heren en dames is gedacht, want ook als je op zoek bent naar grote maten sokken, kun je bij Button Right terecht. Er zijn namelijk een aantal sokken in de maat 47 t/m 50. Heb je wat kleinere voeten, dan is dat ook geen probleem want er zijn al Button Right sokken in maat 35 t/m 38.

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops