Zo maak jij je foute kerstoutfit af

Bezig met laden...

Kerst is pas echt kerst als je minstens één keer in foute kerstoutfit aan het diner verschijnt. Het liefst met kitscherige sneeuwman, roze glitters en knipperende lampjes op je kersttrui, natuurlijk. Maar een toffe outfit stopt niet bij je kersttrui. Alleen wie letterlijk van top tot teen aan de details denkt, maakt z'n foute kerstoufit echt compleet. En dat doe je met foute kerstsokken!

foute kerstoutfit

foute kerstoutfit heren

Ben jij van plan om deze december voor een überfoute kerstoutfit te gaan? Dat start al bij de basis: een stel gekke kerstsokken en een opvallende kerstonderbroek. Want als je toch voor fout kiest, kun je er maar beter volledig voor gaan. Voor een warme kerst (alleen sokken en boxers zijn ook zo koud) draag je een fout kerstpak.

          

foute kerstoutfit dames

Ook voor dames hebben we natuurlijk tips voor het samenstellen van je foute kerstoufit. Dat begint wederom bij een goed paar kerstsokken. Stop ze nou niet weg (hoe zonde is dat!) maar show ze vol trots over je panty in je heels of enkellaarsjes. Daaroverheen komt je kerstjurkje en je maakt je outfit af met wat gekke accessoires.

 

nog meer foute kerstsokken

Wie nog niet genoeg inspiratie heeft opgedaan kijkt gewoon nog even tussen al onze foute kerstsokken. De Happy Socks kerstsokken zijn het populairst, maar ook merken als XPOOOS en Jimmy Lion kunnen er wat van! Van felgekleurde sneeuwballen en jolige kerstmannen tot dieren met een kerstmuts op: als het op je sokken aankomt, kan het wat ons betreft niet gek genoeg. Extra leuk: gun iemand anders een walk of shame in z'n foute kerstoutfit en doe onze kerstsokken of kerstboxers cadeau. Wij pakken ze gratis mooi voor je in.

verder naar alle kerstsokken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops