XPOOOS: een kunstwerk op je sok

Een nieuw seizoen, nieuwe trends en dus tijd voor nieuwe sokken. Bij XPOOOS houden ze vast aan datgene waar ze goed in zijn; het ontwerpen van toffe prints. De prints zijn vaak zo gedetailleerd dat het net kunstwerken zijn. Voeg hier een sportieve streep aan toe en je hebt de nieuwe collectie sokken van XPOOOS!

kunstwerk op je sok 

Van een roadtrip door de woestijn tot speelse aapjes in de jungle: ook dit seizoen zijn de sokken van XPOOOS weer stuk voor stuk ware kunstwerken. En ze hebben zich er niet makkelijk vanaf gemaakt, want bij XPOOOS gaan ze graag voor gedetailleerde verhalen, zowel voor hem als voor haar. Dat is ook te zien aan de inspiratie, die dit jaar uit de sportieve en avontuurlijke hoek kwam: voetbal, fixie-fietsen en allerlei jungledieren komen voorbij. 

streep met print

Niet alleen de prints geven een sportieve vibe, XPOOOS voegde daar ook nog een typisch element van de ultieme sportsok aan toe. De sportieve streep, die overigens niet te missen is op veel van de nieuwe designs, maakt de sokken nog sportiever. Diagonaal, horizontaal: de streep gaat alle kanten op. Oftewel, met XPOOOS ga je voor sokken die altijd opvallen.

Bekijk onze favorieten hieronder of ontdek de hele collectie van XPOOOS.

onze shops