Wat zijn de beste skisokken van 2023/2024?

Bezig met laden...

Wat zijn de beste skisokken? Een vraag die iedere wintersporter moet stellen voordat-ie zijn ski-outfit weer van zolder tovert. Om zonder pijn van de piste te racen, zijn goede skisokken belangrijk. Alleen zo zijn je schenen, enkels, hielen en kuiten goed beschermd. Wil jij optimaal kunnen genieten van je ski avonturen en de bijbehorende après-ski avonden? Wij hebben een blog geschreven waarin we antwoord geven op de vraag: Wat zijn de beste skisokken voor heren en dames in 2023/2024?

welke skisok past bij mij?

1. de beste skisokken voor professionele skiërs

FALKE SK4 skisokken

Jij neemt skiën uiterst serieus en daarom zijn alleen de beste skisokken voor jou goed genoeg. FALKE SK4 is jouw perfecte skisok, omdat dit extra dunne skisokken zijn en jij daarom de volle controle hebt over je skischoen tijdens het maken van ultrasnelle bochten. Maar dat is natuurlijk niet alles: deze beste skisokken zijn anatomisch gevormd, hebben een goede warmte-isolatie, een snelle vochtafvoer en platte teennaden.

HEAD ski racer sokken

Het pareltje onder de HEAD skisokken is de HEAD ski racer. Deze professionele skisokken bieden onder andere extra bescherming voor je schenen, voetzolen en kuiten, beschikken over een speciaal luchtkanaal om de temperatuur van je voeten te regelen en zijn anatomisch gevormd voor de perfecte pasvorm. Perfecte sokken dus voor de professionele skiër die zich richt op snelheid!

FALKE SK4
36,95
HEAD ski racer
21,99

2. de beste skisokken voor regelmatige skiërs

FALKE SK2 skisokken

Ben je een recreatieve skiër, maar wel eentje die vele snelle kilometers maakt? Misschien is de FALKE SK2 wel de beste skisok voor jou. Deze anatomisch gevormde skisok is aardig geavanceerd - en dat merk je! Het mediumdikke merinowol geeft warme voeten, maar zorgt ook voor goed contact met je skischoen. Natuurlijk hebben deze fijne skisokken nog veel meer mooie eigenschappen, zoals een snelle vochtafvoer en medium polstering voor een hoge bescherming op drukpunten.

HEAD ski performance sokken

Voor jouw lange dagen op de piste heb je de juiste skisokken nodig. Gelukkig heeft HEAD ook ideale sokken voor de regelmatige skiër en lange afstand skiër. We hebben het over HEAD ski performance: goede skisokken van een warme wolmix die jouw voeten drooghouden en anatomisch gevormd zijn voor ultiem skicomfort. De sokken hebben speciale drukpunten die zorgen voor schokabsorbering en extra bescherming bij de voetboog.

Stance snow sokken

Tussen de fijne Stance sportsokken vind je alle performance sokken die je zoekt. Dat geldt ook voor skisokken! De medium demping, schokbescherming en enkelbescherming zorgen voor meer dan genoeg comfort op je ski's of snowboard. Deze sokken zijn gemaakt van merinowol met mesh en een speciale 'Channeled Air Cushioning' zodat de sokken blijven ademen. En last but not least: de leuke prints maken deze sokken uniek.

FALKE SK2
32,95
HEAD ski performance
16,99
Stance snow
29,95

3. goede goedkope skisokken voor de vrijetijdsskiër

HEAD ski beginner sokken

Skiën is voor jou een leuke hobby, maar racen zit er niet bij. Wie slechts een paar dagen op de latten staat heeft met HEAD ski beginner heel fijne (en betaalbare!) sokken te pakken. Dit paar is gemaakt van een warme, droge acrylmix, absorbeert schokken door speciale drukpunten, heeft een dempende zool en een bovenband die je sokken hoog houdt zonder afdrukken achter te laten.

O'Neill skisokken

Wil je vooral comfort op de latten, maar stel je verder niet te veel eisen? Dan kunnen de skisokken van O'Neill zomaar eens je nieuwe favoriet worden. En dat is niet alleen vanwege de zachte prijs, maar ook vanwege de specs. Het vochtafdrijvende, sneldrogende materiaal, de doelgerichte demping en de anatomisch gevormde pasvorm geven genoeg comfort.

HEAD beginner
16,99
O'Neill skisokken
21,99

FALKE SK2 vs SK4: het verschil

Wat is het verschil tusssen FALKE SK2 vs SK4? FALKE SK2 is een sok voor de regelmatige vrijetijdsskiër. FALKE SK4 is een sok voor de professionele skiër. Beide sokken zijn anatomisch gevormd, hebben een goede warmte-isolatie, een snelle vochtafvoer en platte teennaden. FALKE SK4 is extra dun, zodat je meer controle hebt over je schoenen en de bochten die je maakt. Dat is het verschil tussen FALKE SK2 vs FALKE SK4!

Je ziet het: voor goede skisokken zit je hier goed. Heb je nog niet genoeg skisokken gezien? Ga dan even langs onze FALKE skisokken, HEAD skisokken of bekijk gewoon alle skisokken. Bestel je vandaag, dan heb je ze morgen al in huis. Een fijne en veilige wintersport gewenst!

verder naar alle skisokken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops