Wat heeft Stance voor jou in petto dit najaar?

Stoer, sportief en samenwerkingen: deze drie s’en kwamen altijd al in het woordenboek van Stance voor, maar in de nieuwe najaarscollectie gaat het er helemaal ruig aan toe! Stance pakt uit als nooit tevoren en knalde meer dan tien hele vette collabs in zijn collectie. En dat naast de leuke, reguliere collecties en sportsokken, dus je mag wat verwachten ;)

Stance FW19

stoer

Het fijne van de reguliere sokken is dat je dit seizoen alles tegenkomt. Waar Stance de ene keer gewoon voor groen en comfortabel gaat, hebben andere sokken stoere thema’s. Omdat kleurrijke strepen steeds terugkomen zijn zelfs die al een thema an sich, maar ook bizarre spaceprints passeren de revue. Zelfs op damessokken maken dieren een ruimtetrip en vier je nu nog zomervakantie. Zo regulier is de collectie dus helemaal niet.

sportief

Sportief zijn de nieuwe sokken vooral wel - letterlijk zelfs. De najaarscollectie staat bommetjevol met sportsokken waarmee je direct sportief begint of alvast nadenkt over je goede voornemens. Naast hardlopen of wandelen weet Stance precies wat jij het komende seizoen het allerliefst doet: skiën en snowboarden. Met de juiste sokken sta je zo op de piste!

samenwerkingen

Last but not least de samenwerkingen: daarvan is de nog maar zeventienjarige Billie Eilish favoriet. The monster under your bed uit haar songtekst, staat nu namelijk ook op Stance sokken. En wat dacht je van de film IT? Pennywise is niet alleen cool, maar hij past ook perfect bij het Halloweenseizoen. Als we alle samenwerkingen noemen, ben je morgen nog aan het lezen, maar je vindt ze allemaal bij ons online.

Stance

onze shops