Trend alert: sokken in pastelkleuren

Trends komen en trends gaan... maar sommige blijven eeuwig bestaan. Zo ook het dragen van pastelkleuren. Want al zagen we het de afgelopen zomers al voorbijkomen, kleding in pastelkleuren zijn we nog lang niet zat. Pastelroze, pastelblauw en pastelpaars: merken als Tommy Hilfiger, PUMA en Calvin Klein zijn er dol op. En hebben een heleboel gloedjenieuwe pastel sokken voor je! Doe hieronder wat inspiratie op and be pretty in pastel.

pastel sokken heren

pastel sokken voor heren

Wie dacht dat de pastelhype een vrouwending is, heeft het compleet mis. Sterker nog, we hebben minstens zoveel pastel sokken voor heren. Natuurlijk hijs jij je liever niet in mierzoete sokken – dat laten we wel aan de dames over – en dus zijn de herensokken er vooral in groen- en blauwtinten. En in het wit met pastelkleurige details, kan natuurlijk ook. Een ding kunnen we beloven: pastel sokken laten je van een andere (zachtere!) kant zien. Ook wel eens handig, toch?

Button Right
20,95
Tommy Hilfiger
7,95
Alfredo Gonzales
9,95
Scotch & Soda
19,95
Healthy Seas Socks
9,99
Levi's
7,99

verder naar herensokken

pastel sokken dames

pastel sokken voor dames

Dames, wat we voor heren hebben, hebben we natuurlijk ook voor jou. Heel fijn, want zo ben je én voorjaarsklaar én loop je er volgens de laatste trends bij. In lila sokken bijvoorbeeld. Of zonnig gele sokken. Maar wat we voor dames ook hebben (als je gewoon pastel nog niet leuk genoeg vindt) zijn pastel sokken met printjes. En die mogen best zoet en schattig zijn. Tip: als je zeker wilt weten dat je er elke dag on trend bijloopt, shop je gewoon wat meer pastel sokken én check je nog even boxers.nl.

Calvin Klein
13,95
XPOOOS
10,95
Tommy Hilfiger
11,99
Happy Socks
13,95
FALKE
11,95
PUMA
6,99

verder naar damessokken

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops