Sokkentrends voor de lente/zomer van 2022

Bezig met laden...

Maart roert zijn staart en april doet wat-ie wil: sneeuw, zon, regen, maar nu eindelijk weer terug naar de zon. Je warme wintersokken kun je achterin je kast drukken, maar dat vraagt wel om een upgrade in je sokkenla. Het liefst natuurlijk volgens de laatste trends. No problemo, want wij als sokkentrendwatchers weten precies met welke sokken jij er in SS22 volgens de laatste trends bijloopt.

sokkentrend 1: felle kleuren

De echte fashionista's onder ons hebben het vast al in de kledingwinkels gespot: felle kleuren zijn in! Fuchsia, felgroen, koningsblauw, rood, feloranje, geel... je ziet het allemaal voorbijkomen. Voor deze trend hoef je niet bang te zijn om je in te houden, zeker niet als het op je sokken aankomt. Ga dus los met die Happy Socks van je, of shop wat nieuwe sneakersokken voor dit mooie lenteweer.

Jack & Jones 7-pack
17,95
Happy Socks roze
9,95
PUMA sneaker
8,99

sokkentrend 2: tie dye of dip dye

Deze sokkentrend is niet helemaal nieuw, maar tie dye en dip dye sokken komen wel verrassend veel in onze nieuwe collectie voor. Waar er bij de tie dye trend een soort gekleurde vlekken op je sok staan, zie je bij dip dye een kleurovergang. Alsof je sokken in de verf gedoopt zijn. We hebben verschillende exemplaren binnen deze sokkentrend, maar... de echte creatieveling gaat natuurlijk zelf z'n tie dye of dip dye sokken maken.

XPOOOS tie dye
10,95
Alfredo Gonzales dip dye
11,95
Tommy DIY
19,99

sokkentrend 3: strepen

Ook de trend 'sokken met strepen' is natuurlijk niet helemaal nieuw. Maar wel altijd goed! Ook in de lente en zomer van 2022 zien we gestreepte sokken in alle varianten terug en de kans is groot dat je er met deze sokken in 2023 gewoon nog steeds on trend bijloopt. Durf je te gaan voor grote gekleurde strepen, kies je voor dunne strepen of hou je het subtiel met sportieve strepen rondom de boord?

Stance multi
14,95
Levi's stripe
9,99
Björn Borg core
19,95

sokkentrend 4: tropisch

Omdat we vanwege corona hier en daar onze tripjes moesten aflassen of uitstellen, hebben we in 2022 flink wat in te halen. Misschien is dat de reden dat tropische prints dit jaar zo populair zijn. Op je sokken zie je deze trend terug door middel van Hawaiiaanse bloemenprints, groene palmbladeren en dieren die je alleen op heerlijke vakantiebestemmingen tegenkomt. Regen of zon, in deze sokken is het altijd zomer!

Happy Socks giftbox
39,95
Many Mornings tropical
9,95
Heroes on Socks flamingo
9,95

Dit zijn onze favoriete sokkentrends van 2022! Meer zien? Bekijk al onze damessokken en herensokken en jouw voorjaar kan beginnen.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops