De bruiloft: voor vrouwen is het dé gelegenheid om all out te gaan. Als bruidegom zit je toch min of meer vast aan een pak. Toch kun je ook daarmee heel veel kanten op - zélfs als je voor een klassiek kostuum kiest. Je kunt denken aan een houten vlinderstrik, een bijzondere das of antieke manchetknopen. Wil je je gasten écht verrassen, dan doe je dat door middel van trouwsokken! Mannen, dit zijn de leukste, mooiste en grappigste herensokken voor onder je trouwpak.

sokken bruidegom

hippe sokken onder je trouwpak

Kijk, je moet je bruid (of de andere bruidegom) natuurlijk niet outshinen, maar het is ook jóuw dag, en met opvallende sokken onder je trouwpak pik jij ook een graantje mee van alle lof en bewondering. Wel zo eerlijk. En hoewel trouwsokken voor de man supersubtiel zijn − want: grotendeels verstopt onder je pantalon − kun je er juist grapjes mee uithalen. Hoe leuk is het als er onder dat chique pak ineens een gek kleurtje of printje uitpiept?

Happy Socks voor je bruiloft

Goed, je hebt dus besloten dat je trouwsokken de eyecatcher van je outfit worden. Maar welke sokken kies je als bruidegom? Onze tip: Happy Socks! De gekke prints zeggen iets over je karakter, maken de boel net wat speelser en hé, het is tenslotte feest! Ook de fotograaf zal blij zijn met Happy Socks onder je pak. Juist dit soort grappige, vrolijke accenten zijn leuk om vast te leggen. Aan jou de keus of je gaat voor gekke prints, een opvallende kleur (die van je partners schoenen of boeket, bijvoorbeeld) of romantische sokken, zoals Happy Socks met hartjes.

nette trouwsokken voor de man

Zijn gekke en opvallende trouwsoken niet waar jij als bruidegom voor wilt gaan? Of gaat je geliefde dit grapje niet waarderen? Natuurlijk kun je ook gewoon op safe spelen met nette sokken onder je trouwpak. Merken als Hugo Boss en Tommy Hilfiger hebben genoeg basics in hun assortiment. Maar ook als je wél een printje wilt, maar je niét waagt aan gekke prints, zijn er genoeg sokken voor de bruidegom. Wat dacht je van Marcmarcs sokken op je bruiloft?

Met de juiste sokken onder je trouwpak geef je karakter aan je outfit en vertel je nog een verhaal ook. Bekijk alle herensokken en vind de leukste trouwsokken voor je bruiloft.