Het festivalseizoen is los! Pak snel je spullen bij elkaar en hop, richting de festivalweide om je tent op te zetten. Maar welke kleren gaan mee? Nou, als je er in ieder geval voor zorgt dat je sokken on fleek zijn, komt de rest ook goed. Kies hieronder je favorieten en inpakken maar: dit zijn de leukste festival sokken in 2024.

festival sokken

1. festival sokken met festivalvoer

Mede dankzij alle foodtrucks met hamburgers, ijs en taco's kom jij het festivalweekend door, toch? Dat vond Happy Socks ook en daarom zijn dit de ideale festival sokken.

2. bier maakt plezier

Wedden dat je vrienden jaloers worden als je met deze biersokken komt aanlopen? Het is dan ook de ultieme festivalprint!

3. wijn is ook altijd fijn

Wie geen bierliefhebber is, draagt deze wijn sokken van Alfredo Gonzales. Mocht je met lege handen komen te staan, heb je in ieder geval drank op je sokken.

4. sportieve festival sokken

Wie de trends een beetje volgt, weet hoe hip witte sportsokken zijn. Daarom kunnen deze semi-sportieve sokken in 2024 niet onder jouw festivaloutfit ontbreken.

5. feest op het festivalterrein

Het feest is pas echt compleet met dit ultravrolijke sokkenpaar van Many Mornings boven je sneakers. Let's get that party started!

6. schattige festival sokken

Speciaal voor dames hebben we deze leuke Tommy Hilfiger sokken. Laat het gerafelde randje boven je schoenen uitkomen en geef je outfit een extra touch.

7. rocken met Elton John

You're a rocket man! Met deze toffe sokken van Happy Socks x Elton John rock jij gemakkelijk de hele tent leeg.

8. alleen maar liefde

Het maakt niet uit of je met je beste vriend(inn)en of met je geliefde gaat, met hartjessokken om je voeten wordt het sowieso een dag vol liefde.


 

Zo, de basis voor jouw festivaloutfit is gelegd. Wil je toch nog even alle festival sokken van 2024 bekijken? Klik dan hieronder.

verder naar alle sokken