De zomer is begonnen en dat betekent: tijd voor zomersokken! Hoewel het heerlijk is om met je blote voeten op het strand te staan, zijn fijne sokken in je zomerschoenen onmisbaar. Maar dan wil je natuurlijk wel dunne sokken of luchtige sokken. Of met een tropisch printje. Daar hebben wij een oplossing voor: dit zijn de perfecte sokken voor in de zomer voor dames en heren.

zomersokken

1. footies of sneakersokken in je zomerschoenen

De meest luchtige sokken in de zomer zijn korte sokken. Wie onzichtbare sokken in zijn of haar zomerschoenen wil, gaat voor footies, ook wel enkelsokjes genoemd. Daarnaast hebben we sneakersokken, waarbij je alleen een randje boven je schoen ziet. Bonuspunten als je kiest voor sneakersokken in een vrolijke kleur of print.

2. dunne sokken voor heren

Ga je toch voor langere sokken? Dan draag je het liefst dunne zomersokken. Voor de heren is er de FALKE tiago: een nette sok gemaakt van fil d'ecosse. Dit is een luxe stof van fijner katoen, zodat je sokken extra luchtig aanvoelen.

3. bamboe zomersokken

Check ook vooral even het materiaal voordat je je nieuwe zomersokken shopt. De allerbeste keuze hartje zomer zijn bamboe herensokken en bamboe damessokken: dit zijn de beste sokken tegen zweetvoeten. Wel zo fijn als je voeten niet wegglibberen en stinken in je nieuwe sneakers, toch?

4. vrolijke zomersokken met print

De zomer is hét seizoen om uit te pakken met sokken met print. Denk aan palmbomen, bloemen, tropische dieren, ijsco's... de keuze is reuze! Draag bijvoorbeeld vrolijke Alfredo Gongzales sokken of Happy Socks boven je sneakers of doe eens gek en stop je sokken in sandalen of slippers.

5. sportsokken voor de zomer

Met mooi weer sport je het liefst buiten. De beste wandelsokken voor de zomer zijn de korte FALKE wandelsokken – ideaal voor je komende wandelvakantie. Maar ook voor je hardloopsessie, wielrentocht, tenniswedstrijd en paardrijronde hebben we passende zomersokken. Bekijk vooral even al onze sportsokken.

 

Is het toch te warm voor sokken? Dan staan we op zwembroeken.nl voor je klaar met de leukste slippers. Een fijne zomer gewenst!

verder naar sokken