Onze favoriete sokken uit de sale

Na een dure decembermaand komt de wintersale altijd als geroepen. Want korting op de mooiste merksokken betekent automatisch een goede start van het nieuwe jaar, voor jou en je portemonnee. Om je een handje te helpen bij het vinden van de beste sokkendeals, selecteerden wij onze favorieten uit de sale. Tip van ons: wacht niet te lang met bestellen, want op is ook echt op. 

  sale sokken

1. goed geruit

Ze staan netjes onder een pak en casual onder een spijkerbroek. Oftewel: met deze 2-pack van Burlington ga je goed geruit het nieuwe jaar in. 

 

2. dierenprint 

De dierenprint is en blijft ook in 2020 favoriet. Scoor nu deze luipaardprint van XPOOOS met een lekkere korting. 

 

3. sportief nieuwjaar 

Een van de meest voorkomende goede voornemens is waarschijnlijk 'meer bewegen'. Voor een beetje extra motivatie zit je met dit sportieve duo van Calvin Klein wel goed. 

 

4. let’s go banana 

Bananen op roze sokken: als dat geen vrolijk begin van 2020 is, weten wij het ook niet meer. En van de prijs word je nog vrolijker. 

 

5. warme voeten 

Een nieuw jaar betekent dat het aftellen naar de zomer stiekem weer is begonnen. Tot die tijd zorgen deze sokken van Stance voor jouw koude voeten. 

 

6. regenboog

Met deze sokken van Levi’s ga je kleurrijk het nieuwe jaar in! 

 

7. happy new year 

Happy new, uuh birthday! Hoe leuk is deze vrolijke giftbox van Happy Socks? 

Ben je benieuwd naar de andere sokkendeals? Bekijk dan de gehele sale, zowel voor heren, dames als kids. Twijfel alleen niet te lang met bestellen, want op is ook echt op. 

  sale

 

onze shops