Moederdag sokken: de leukste cadeau ideeën

Zet het met uitroeptekens in je agenda: de tweede zondag van mei is het Moederdag! Ook al zegt ze dat ze geen cadeaus wil dit jaar, psst... dit wil ze wel. En dan het liefst écht nuttige en leuke Moederdag cadeaus, zoals sokken. Of je nou 10 bent of 50, het blijft leuk om mams of een andere speciale vrouw in je leven in het zonnetje te zetten met fijne Moederdag sokken. Wij geven tips!

1. mama, I love you!

Als iemand vrolijke Moederdag sokken heeft, is het Happy Socks wel. Tussen de vele cadeaus zit er voor iedere mama wat wils, maar met deze giftbox ziet ze direct hoeveel jij van d'r houdt.

2. roze Moederdag ideeën

Iedere vrouw houdt toch van roze? Precies, en daarom zijn deze Burlington sokken in hun feestelijke gifttube perfect als je zoekt naar leuke cadeaus voor Moederdag.

dames gift tube 3-pack roze

3. stoere ladies

Vind je hartjes sokken of roze sokken toch iets te zoetsappig? Tommy Hilfiger heeft een giftbox met sneakersokken en footies als Moederdag tip. Enne, extra handig: ze zijn helemaal summer proof.

giftbox sneaker & footie mix 4-pack multi

4. gezonde Moederdag sokken

Een moeder is al druk genoeg dus, sorry, met Moederdag ben jij degene die het eten op tafel zet. Maak er een smakelijke en gezonde maaltijd van met een box vol fruit sokken van Alfredo Gonzales.

food 3-pack giftbox bananas, lemons, & cherry

5. verras je queen

De enige echte queen vandaag is de vrouw die altijd voor je klaarstaat. Dit Happy Socks cadeau maakt de boodschap direct duidelijk en bezorgt haar een rockende dag.

Queen giftbox 4-pack

6. goedkope Moederdag cadeaus

Voor de goedgeprijsde, goedkope Moederdag cadeaus komt PUMA om de hoek kijken. Deze sportieve sokken zijn bijvoorbeeld maar 7,99 en je weet zeker dat ze altijd in de smaak vallen.

crew 2-pack heritage stripe roze / wit

Ben je de perfecte Moederdag sokken nog niet tegen gekomen? Bekijk dan alle cadeaus of alle damessokken van Happy Socks, PUMA, Alfredo Gonzales, Tommy Hilfiger en nog veeeeele andere merken om alsnog de meest originele en leuke Moederdag cadeaus te spotten. Happy Mothersday!

onze shops