Zet het met uitroeptekens in je agenda: de tweede zondag van mei is het Moederdag! Ook al zegt ze dat ze geen cadeaus wil dit jaar, psst... dit wil ze wel. En dan het liefst écht nuttige en leuke moederdagcadeaus, zoals sokken. Het maakt niet uit hoe oud je bent, het blijft leuk om mams of een andere speciale vrouw in je leven in het zonnetje te zetten met fijne Moederdag sokken. Lees snel verder!

moederdag sokken

1. cadeautje voor supermama's

Als iemand vrolijke Moederdag sokken heeft, is het Happy Socks wel. Met de vele cadeaus is er voor iedere mama wat wils, maar met deze giftbox weet ze zeker dat jij heel veel van d'r houdt.

2. moeder dochter sokken cadeau

Heeft moeder net iets nieuws gekocht, wil dochter het ook. En dat snappen we best. De oplossing: doe met Moederdag een van de matchende moeder dochter sokken van Jimmy Lion of Many Mornings cadeau.

 

3. Moederdag = ontbijt op bed

Een moeder is al druk genoeg, dus sorry, op Moederdag mag mama lekker uitslapen en is zoon of dochter degene die het ontbijt op bed regelt. Onze moederdagtip: regel dit leuke avocadeau.

4. schattige sneakersokken

Als voorbereiding op het mooie zomerweer heeft Tommy Hilfiger een mooie set voor dames klaarstaan. Op de verpakking is zelfs nog ruimte voor een persoonlijke boodschap. En kijk die zoete kleuren!

 

5. de liefste Moederdag cadeautip

Leuke cadeaus voor Moederdag vinden was nog nooit zo makkelijk. Kijk gewoon even tussen onze hartjessokken voor de allerliefste en meest zoetsappige cadeautjes voor mama.

6. origineel moederdagcadeau

Een bosje bloemen hóórt gewoon bij Moederdag. Maar ja, aangezien ze dat elk jaar al krijgt, is iets anders ook wel eens leuk. Moederdag sokken met bloemen misschien?

 

7. cadeau voor de mom to be

Ook je vriendin die net moeder is of bijna moeder wordt, verdient 14 mei een bijzonder cadeau. Babysokjes bijvoorbeeld! Want wie zegt dat een moederdagcadeautje voor je eigen moeder moet zijn?

8. het cadeau voor alle moeders

Weet je niet goed met welk cadeau je haar moet verrassen? Dan is onze cadeaubon de ideale oplossing. Hiermee kiest ze uit meer dan duizend verschillende sokken, dus dan móet er wel iets leuks bijzitten.

Ben je (zelfs na deze tips) nog steeds de perfecte Moederdag sokken niet tegengekomen? Bekijk dan alle cadeaus of alle damessokken om alsnog de meest originele en leuke moederdagcadeaus te vinden. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis en wij pakken alle sokken gratis voor je in. Happy Mothersday!

verder naar damessokken