Moederdag sokken: de leukste cadeau ideeën

Zet het met uitroeptekens in je agenda: de tweede zondag van mei is het Moederdag! Ook al zegt ze dat ze geen cadeaus wil dit jaar, psst... dit wil ze wel. En dan het liefst écht nuttige en leuke moederdagcadeaus, zoals sokken. Of je nou 10 bent of 50, het blijft leuk om mams of een andere speciale vrouw in je leven in het zonnetje te zetten met fijne Moederdag sokken. Met onze tips én gratis inpakservice maken we het zelfs extra makkelijk!

moederdag sokken cadeaus

1. ontbijt op bed cadeau

Een moeder is al druk genoeg dus, sorry, op Moederdag mag mams lekker uitslapen en is zoon of dochter degene die het ontbijt op bed regelt. Onze moederdagtip: regel dit avocadeau van Many Mornings.

2. cadeautje voor supermama's

Als iemand vrolijke Moederdag sokken heeft, is het Happy Socks wel. Met de vele cadeaus is er voor iedere mama wat wils, maar met deze giftbox weet ze zeker dat jij wel echt heel veel van d'r houdt.

3. origineel moederdagcadeau

Een bosje bloemen hóórt gewoon bij Moederdag. Maar ja, aangezien ze dat elk jaar al krijgt, is iets anders ook wel eens leuk. Moederdag sokken met bloemen misschien? Moustard heeft het!

4. lieve ideeën voor mama

Leuke cadeaus voor Moederdag vinden was nog nooit zo makkelijk. Kijk gewoon even tussen onze hartjessokken voor de allerliefste en meest soetsappige cadeautjes voor mama.

5. roze Moederdag cadeautip

Over lieve sokken gesproken... in de XPOOOS x Chantal Janzen collectie zit een en al liefde. Liefde voor je moeder en iedere andere vrouw die wel een speciale zondag kan gebruiken. En wie wil dat niet?

6. de moeder die net moeder is

Ook je vriendin die net moeder is of bijna wordt, verdient een bijzonder cadeau. Voor deze Moederdag moeders hebben we het perfecte kraamcadeau in de kleuren blauw en roze.

Ben je (zelfs na deze tips) nog steeds de perfecte Moederdag sokken niet tegen gekomen? Bekijk dan alle cadeaus of alle damessokken van Happy Socks, PUMA, Alfredo Gonzales, Tommy Hilfiger en nog veeeele andere merken om alsnog de meest originele en leuke moederdagcadeaus te spotten. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis. Happy Mothersday!

verder naar damessokken

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops