Marcmarcs panty's: welke kleur panty kies ik?

Hooray, vandaag is het Internationale Vrouwendag! Dit is dé dag om een cadeau voor jezelf te scoren. Wat dacht je van een mooie Marcmarcs panty? Ze zijn al even een ding in onze webshop en in onze blog over panty's las je er al meer over. Maar euhm, er zijn zoveel verschillende kleuren, welke Marcmarcs panty kies je? Daarmee helpen wij je! En eenmaal je favoriete kleur gevonden, hebben we alleen vandaag een leuke korting voor je...

Marcmarcs panty kleuren

Marcmarcs panty in alle kleuren

1. cashmere bruin

Houd je hand eens bij de kleurstip hieronder. En? Komt deze kleur overeen met jouw huidskleur? Dan is de casmere bruine panty voor jou gemaakt. Maar ook bij een blanke huid staat deze kleur ontzettend chique.

2. muscat bruin

De muscat bruine panty is net iets donkerder dan zijn zusje hierboven. Een voordeel daarvan is dat je benen dus nog bruiner lijken. Enne, het is ook alvast een ontzettend mooi najaarskleurtje.

3. moka bruin

Deze kleur is voor er voor vrouwen met een prachtige chocoladebruine huidskleur óf vrouwen die graag een mokkabruine kleur onder hun jurkje willen showen. Moka is donker, maar dan met een warme gloed.

4. bruin

Een donkerbruine panty is ontzettend handig voor vrouwen met stevige benen. Je benen lijken namelijk echt een stukkie slanker. Ook voor de donkerbruine huidskleur is deze panty een must.

5. zwart

Een all-time favorite als je het ons vraagt! Een zwarte panty kleed mooi af en staat eigenlijk onder elk jurkje. Draag in de winter een dikkere deniersoort en op warme dagen 15 denier.

6. almost black

Naast de zwarte panty hebben we ook een 'bijna zwarte' tint. Tja, het is dat zwart geen officiële kleur is, anders was lichtzwart een perfecte omschrijving. Deze tint maakt het contrast met je outfit minder groot.

7. navy blauw

Mag het van jou wel wat fleuriger en ben je niet bang voor wat kleur? De navyblauwe panty is je nieuwe beste vriend. De fellere kleur fleurt je op in de winter, maar is ook een echte voorjaarstopper. 

8. marine blauw

Vind je navy te opvallend, dan is er altijd nog de marineblauwe Marcmarcs panty. Echte fashionista's combineren 'm met een nette jurk of rok in exact diezelfde kleur.

 

Internationale Vrouwendag: korting!

Je favoriete kleur Marcmarcs panty gevonden? Om het shoppen nóg leuker te maken, hebben we speciaal voor jou een leuke actie. Alleen vandaag op 8 maart geven we 8% korting op echt alle panty's in onze webshop. Het enige wat je moet doen, is de kortingscode PANTY8 gebruiken in je winkelmand. Als we het feestje daarmee niet compleet maken, weten wij het ook niet meer ;).

verder naar Marcmarcs panty's

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops