9 leuke valentijnscadeaus: sokken voor hem en haar

Bezig met laden...

Normaal gesproken vind je het misschien net iets te veel van het goede, maar op Valentijnsdag mag het: losgaan met zoetsappige gedichtjes en valentijnscadeaus. En laat je voor die cadeaus hier precies goed zitten. Wij hebben dé sokken waarmee jij dit jaar punten scoort bij je lief. Jij zoekt hieronder wat valentijnssokken uit en wij pakken deze gratis (met liefde!) voor je in.

valentijn sokken

1. matchende hartjessokken

Een schot in de roos: deze hartjessokken van Alfredo Gonzales. Je kunt zelfs matchen, want dit valentijnscadeau is er in maten voor hem en haar en in het wit én blauw.

2. je happy valentijn

Dat je van Happy Socks een portie happy wordt, hoeven we je vast niet uit te leggen. Maar met deze Happy Socks valentijn sokken wordt het sowieso je leukste Valentijnsdag ooit.

3. beste valentijnscadeau

Bij echte liefde is één paar hartjessokken niet genoeg. Maak de boodschap nog wat duidelijker met dit subtiele valentijnscadeau: ik wil jouw valentijn zijn!

4. hartstikke lieve hartjessokken

Hartstikke lief en nog lekker ook: deze valentijnssokken vol hartjeslolly's. Hiermee zeg je op een originele manier dat je niet meer zonder jouw valentijn kan.

5. zoete sokken voor elke dag

Dit Tommy Hilfiger cadeau is er voor iedereen die deze Valentijnsdag sokken wil geven, maar hartjes iets te zoetsappig vindt. Er is op de verpakking zelfs ruimte voor een persoonlijke boodschap.

6. valentijnscadeau van Many Mornings

Hiermee verover je direct het hart van jouw crush - als je dit niet al had gedaan. Geef deze sokken cadeau of trek ze zelf aan en het hart van jouw geliefde maakt een sprongetje.

 

7. liefde voor iedereen

In deze sokken kan iedereen vol trots laten zien wie hij, zij of hen wil zijn. Dit cadeau is niet alleen leuk om te geven aan je geliefde, maar ook voor een goede vriend of gewoon voor jezelf ;).

 

8. valentijnscadeau dat altijd goed is

Wie echt niet kan kiezen tussen al onze valentijnssokken, geeft de sokken.nl cadeaubon met Valentijnsdag. Zo weet je zeker dat je lover tevreden is met zijn of haar cadeau.

9. ander valentijnscadeau voor hem

Wat is er nóg beter dan sokken cadeau krijgen van je valentijn? Sokken én een valentijnsboxer cadeau krijgen natuurlijk! Want ook ons broertje boxers.nl heeft de meest originele valentijnscadeaus.double good rood

 

Nog geen leuk valentijnscadeau voor hem of haar gevonden? Kijk dan verder tussen al onze valentijn sokken óf ga naar onze cadeaus voor de minder zoetsappige, maar net zo leuke valentijnscadeaus. Vandaag besteld is morgen in huis.

verder naar sokken cadeaus

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops