Lentekriebels met de nieuwe Tommy Hilfiger sokken

Een nieuw seizoen staat gelijk aan het updaten van je garderobe met de nieuwe collecties van je favoriete merken. Een van die favorieten is het Amerikaanse merk met de kenmerkende kleurcombinatie van blauw, wit en rood: Tommy Hilfiger. De collecties zijn in de basis altijd klassiek, met een sportieve twist. Gooi hier de frisse kleuren koraal en lichtblauw bij en jouw lentekriebels zijn niet meer te stoppen. 

 tommy hilfiger nieuwe collectie

 

strepen in de mix 

Als ooit uit zou komen dat Tommy Hilfiger de ontdekker is van ‘de streep’, zou dat ons niks verbazen. In elke collectie komen de strepen terug. Deze collectie gaan ze alle kanten op: van klassiek horizontaal tot speels diagonaal zoals deze sneakersokken. Maar er zijn ook sokken met strepen in verschillende kleuren of dit exemplaar waarbij strepen gecombineerd worden met het logo.  

 

tommy hilfiger nieuwe collectie 

fris duo

Er is één duo dat in deze collectie centraal staat: koraal en lichtblauw. Van de sportieve sportsok tot de klassieke streep: ze krijgen met deze frisse kleuren allemaal een zomerse boost. Als je nog geen lentekriebels had, dan krijg je ze wel na het zien van deze collectie. 

 

giftbox

En omdat er altijd wel een goede reden is om iemand iets cadeau te geven, heeft Tommy Hilfiger ook aan deze collectie een aantal giftboxen toegevoegd. De verschillende boxen zijn ontworpen voor jong en oud. Zo is er een giftbox voor de allerkleinsten onder ons en een stijlvolle 4-pack voor de heren 

Ben je benieuwd naar de rest van de nieuwe collectie? Bekijk dan alle nieuwe modellen, voor heren, dames en kids

tommy hilfiger nieuwe collectie

onze shops