Lentekriebels met de nieuwe Tommy Hilfiger sokken

Sneeuw weg, dikke pech? Mooi niet, want het voorjaar staat voor de deur. En dat merk je aan alles: hoge temperaturen, fluitende vogels en Tommy Hilfiger die zijn nieuwe collectie dropt. Bij een nieuw seizoen, hoort een nieuwe garderobe en bij je garderobe horen sokken. Tommy Hilfiger weet hoe: zijn altijd sportieve sokken kregen een speciale voorjaarstwist. Lentekriebels verzekerd!

Tommy Hilfiger sokken heren

Tommy sokkennieuws voor heren...

Aan de ene kant zit de Tommy Hilfiger collectie vol verrassingen, aan de andere kant juist totaal niet. En dat is soms maar goed ook. Want die streep die je elk jaar terugziet? Die zijn we nog lang niet zat! Hij komt op veel verschillende Tommy Hilfiger herensokken terug. Verschilletje is alleen dat je 'm nu ziet in frisse zomerkleuren (wit!, geel!, rood!) en op kortere sokken, zoals quartersokken, sneakersokken en footies. Zo'n print niks voor jou? Gelukkig zijn er ook genoeg basics. En wat dacht je van de Tommy Jeans sokken?

Tommy Hilfiger sokken dames

...en natuurlijk ook voor dames

Of Tommy Hilfiger ook aan jou heeft gedacht? Natuurlijk! En hoe, want de Tommy Hilfiger damessokken zijn een waar lentefeestje aan je voeten. We kunnen niet ontkennen dat de streep ook in de damescollectie een prominent plekje kreeg, maar er is nog veel meer dan dat. Dan moet je vooral denken aan vrolijke kleuren: alles van knalrood tot zachtbeige en van roze tot lichtblauw komt voorbij. Ja, ook voor die sneakersok. Want we snappen dat je die het liefst zo snel mogelijk uit de kast trekt en je boots er zo ver mogelijk in verstopt...

Als je door de weersverwachting nog geen lentekriebels had, dan heb je ze wel na het zien van alle Tommy Hilfiger sokken. Anyway, we zullen je niet langer ophouden. Bekijk (en shop) snel alle nieuwe Tommy Hilfiger sokken.

verder naar tommy hilfiger sokken

onze shops