Last minute cadeaus voor onder de kerstboom

Bezig met laden...

Deze blog komt uit 2019 en is dus niet meer up to date! Bekijk alle sokkencadeaus of ga naar onze nieuwste blog over kerstcadeaus om alsnog je mooiste kerstcadeaus te vinden.

Dat december een drukke maand is weet iedereen. Maar dat is helaas geen excuus om met lege handen aan het kerstdiner te verschijnen… Geen stress, of misschien een klein beetje, want als je vandaag nog kerst- of andere gezellige sokken bestelt heb je ze nog net voor kerst in huis. En we pakken cadeaus gratis voor je in, dus: keuzes maken, bestellen en indruk maken met de leukste cadeaus.

 kerstcadeaus

1. voor elke dag

Geen keuzestress meer in de ochtend, want met deze giftbox van Happy Socks heb je voor elke ochtend een vrolijk paar sokken. 

 

2. kerstoutfit 

Maak je kerstoutfit af met deze sokken van XPOOOS

 

3. blije vaders 

Nog geen cadeau voor je (schoon)vader? Met deze giftbox van Tommy Hilfiger zit je goed. 

 

5. fastfood festijn 

Hamburgers en hotdogs op je sokken? Happy Socks doet het gewoon en jij weet nu al welk neefje of nichtje je hier blij mee gaat maken. 

 

6. tropische kerst

Iemand in de familie last van een winterdepressie? Vrolijk hem of haar op met deze tropische sokken van Many Mornings

 

7. op en top kerst

Hoe gezellig en op en top kerst zijn deze sokken van Happy Socks?

Om de keuzestress nog iets groter te maken: op onze speciale pagina vind je nog veel meer cadeaus voor de hele familie. Let op: maandag 23 december is de laatste dag om kerstcadeaus te bestellen. 
cadeaus

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops