Inspiratie: zo draag je sokken in heels

Bezig met laden...

Er wordt er vrolijk op los geëxperimenteerd in sokkenland: de ene trend na de andere vliegt je om de, eh, voeten en op Pinterest en Instagram barst het van de inspiratie. Pluspunt is dat je hoe dan ook genoeg voorbeelden hebt om de soms ietwat bijzondere sokkentrends in actie te zien. Vandaag aan de beurt: sokken in high heels dragen, perfect voor frissere zomerdagen. Kijk mee en laat je inspireren: zo rock je de hakken met sokken trend!

effen sokken

Veruit de veiligste en dus populairste manier om de sokken in hakken trend te omarmen: ga voor een effen paar sokken in je heels. Dat kan voorzichtig, in de kleur van de specifieke schoen of een andere donkere kleur, of gedurfd met een flinke knalkleur. Een effen sok scoor je bijvoorbeeld in de Pencil Collection van Alfredo Gonzales.

sportsokken

Oud nieuws dat deze hip zijn, toch? Ook bij je hakken kun je de sportsokkentrend toepassen voor de perfecte combinatie van vrouwelijk en sportief. Kijk voor je eigen sportsok (onmisbaar deze zomer!) even bij PUMA.

fishnet

Een nieuwkomer is de fishnet sock. Deze korte versie van de netkous of de netpanty beleeft een flinke up in populariteit en laat zich prima combineren met high heels. Stoere jeans erbij en je bent de belichaming van sexy meets badass.

verder naar damessokken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops