Happy Socks x Pink Panther kleurt je voeten roze

Krachten bundelen met artiesten, kunstenaars of andere bekende namen: Happy Socks heeft er een handje van. Vaker dan eens verschijnen er samenwerkingen tussen dit bijzondere sokkenmerk en minstens even bijzondere figuren, met unieke sokken als resultaat. En ook dit keer werd alles uit de kast getrokken: Happy Socks x Pink Panther is één grote roze bedoeling!

Happy Socks x Pink Panther

Tudum, tudum... Iedereen die nu het kenmerkende, mysterieuze Pink Panther-muziekje in z'n hoofd hoort - we feel you. De iconische roze panter uit de sixties maakte destijds grote indruk en doet eigenlijk nog steeds bij de meeste mensen wel een belletje rinkelen. Happy Socks wist opvallende jaren '60-elementen uit de legendarische film feilloos te combineren met de eigen felle kleuren en een exclusieve sokkenlijn (met lekker veel roze) is het resultaat. 

roze voor iedereen

Behalve twee ontwerpen met subtiele pantergezichtjes (in het roze en in het zwart) vind je tussen de Happy Socks x Pink Panther sokken ook een exemplaar met mister Panther himself. En zelfs de kleinste liefhebbers kunnen hun voeten in het roze steken, want voor hen zijn er ook twee superschattige designs. Kun je niet kiezen tussen al dit roze, of wil je er iemand anders blij mee maken? Met de giftboxen in het groot, wat kleiner of voor kindervoetjes wordt het helemáál een roze feestje. 

shop nu

onze shops