Grappige en gekke sokken: de 4 beste merken

Gekke sokken, grappige sokken en foute sokken - tegenwoordig zijn ze overal. Natuurlijk kun je je afvragen of je met je bijzondere sokken op een belangrijke meeting moet verschijnen, maar eerlijk gezegd is zelfs dát geoorloofd tegenwoordig. Dit zijn de merken waar je grappige, bijzondere en goedkope gekke sokken kunt vinden!

1. gekke sokken van Happy Socks

grappige sokken

Een inkoppertje: wie kent de grappige sokken van Happy Socks nu niet? Dit merk was een van de eersten die met foute sokken aan kwam zetten en daarmee ook zo’n beetje de grondlegger van de inmiddels enorm populaire trend. Zeker voor goedkope gekke sokken ben je hier aan het goede adres, want voor net geen tientje heb jij al zo’n lollig paartje te pakken! En als je een beetje overwhelmed bent door de enorme hoeveelheid grappige sokken: vergeet niet dat je altijd voor de klassiekers kunt gaan, zoals die met stippen, strepen of ruiten.

shop

2. grappige sokken kopen van Many Mornings

grappige sokken

Als jij nu denkt: ‘huh, wat zijn dat nu weer voor rare sokken?’ haak dan vooral nog niet af. Dat is namelijk precies de bedoeling van Many Mornings. Dit sokkenmerk is de koning van de mismatched sokken en heeft voor zowel je linkervoet als je rechtervoet een uniek exemplaar! Ondanks dat vormen deze gekke sokken van Many Mornings altijd een perfect paar: denk aan frietjes en milkshakes, apen en bananen, of honden en hun botjes. Een ding is zeker: met de grappige sokken van Many Mornings begin jij de dag in ieder geval supervrolijk.

shop

3. gekke sokken van Alfredo Gonzales

gekke sokken

Ondanks dat Alfredo Gonzales ooit begonnen is met grappige herensokken, heeft dit merk niet langer alleen maar gekke sokken voor mannen. Ook de dames komen nu goed aan de beurt, waardoor nu iedereen lol kan trappen in bijvoorbeeld sokken met palmbomen, pizza, kreeften of avocado’s - om maar even wat foute sokken te noemen. Het assortiment is nog veel groter, dus als je op zoek bent naar grappige sokken die kwalitatief goed in orde zijn, ben je bij Alfredo Gonzales zeker aan het juiste adres.

shop

4. grappige sokken voor kids

gekke sokken

Wat is nog schattiger dan kindervoetjes in sokken? Kindervoetjes in gekke sokken! En daarvoor kun je gegarandeerd bij WALKYTALKIES terecht. Deze grappige sokken voor kids zijn namelijk heel bijzonder: je kunt ze namelijk niet alleen aan je voeten, maar ook aan je handen dragen. Dankzij de prints, die héél handig gepositioneerd zijn, vormen deze gekke sokken dan ook meteen een handpop van bijvoorbeeld een heks, een piraat of een draak. Plezier gegarandeerd met deze fun sokken!

shop

onze shops