Vaderdag staat voor de deur! Heb je nog geen flauw idee met welk cadeau jij je papa, schoonpapa, vriend of een andere speciale man in je leven dit jaar verrast? Geen stress, wij hebben de leukste Vaderdag cadeautips voor je. Het enige wat jij moet doen is je favoriete sokkencadeau uitkiezen én onze gratis inpakservice aanvinken. Dan doen wij de rest. Dit zijn onze favoriete vaderdagsokken:

vaderdag sokken 2024

1. Happy Socks voor Vaderdag

Deze giftbox van Happy Socks is toch wel het ultieme vaderdagcadeau. Welke superheld verdient het om op Vaderdag in de spotlight te staan?

Vaderdag Happy Socks

2. ontbijt op bed cadeau-idee

Dit jaar verras jij je vader met iets anders dan het traditionele ontbijt op bed. Ontbijt op sokken is namelijk minstens zo leuk!

3. hippe vader en zoon sokken

Zoon, maar ook moeder en dochter kunnen gewoon in dezelfde sokken als vader over straat. Kies een mooi logo van Tommy Hilfiger en je loopt er hip bij deze zomer.

Tommy Hilfiger sokken vaderTommy Hilfiger sokken zoon

 

4. vrolijke sokken voor vader en zoon

Vind je die vader en zoon sokken wel wat, maar hou je meer van gekke prints? Dan zijn (mis)matching Many Mornings sokken jouw ideale vaderdagcadeau.

Happy Socks vaderHappy Socks zoon

5. vaderdagsokken voor iedere dag

Al die gekke printjes zijn leuk, maar ook op zijn werk of tijdens een nette gelegenheid heeft je vader sokken nodig. Met dit sokkencadeau komt hij altijd goed voor de dag.

FALKE sokken cadeau

6. sokken voor de sportieve papa

Heeft je vader wat extra motivatie nodig om te gaan sporten? Dan zijn heren sportsokken van bijvoorbeeld New Balance een goed vaderdag cadeau-idee.

witte sportsokken heren

7. biersokken cadeau

Een echt flesje bier drinkt je vader zo op en daarom kun je hem beter iets geven waar hij langer plezier aan beleeft. Dan zijn deze biersokken te leuk.

bier sokken Vaderdag

8. cadeautip bij keuzestress

Sokken met print of effen sokken, met dit cadeau kun je alle kanten op. Zo kiest je vader zelf zijn sokken uit en weet je zeker dat 'ie blij is!

cadeaubon sokken.nl

Meer leuke vaderdagcadeaus nodig? Kijk even tussen alle herensokken of ga langs boxers.nl, shirts.nl en zwembroeken.nl voor nóg meer inspiratie. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis.

verder naar sokkencadeaus