Deze warme huissokken helpen jou de winter door

In onze blog over warme sokken kwam het al even voorbij: huissokken zijn jouw absolute redmiddel tegen koude voeten. Zeker nu het buiten belabberd is en je alleen nog maar binnen wilt netflixen. Dat doe je natuurlijk het liefst met wat comfy warme huissokken van FALKE om je voeten en die hebben wij voor je. Maar welke kies je?

FALKE huissokken antislip

homepads huissokken

FALKE homepads zijn de ultieme huissokken voor een avond helemaal niks. Deze huissok heeft een zool met antislip en is gemaakt van slijtvast katoen en warm, licht merinowol met een badstoffen binnenkant. Hoe lekker wil je het hebben? Het kan zelfs nog beter, want voor ultiem draagcomfort is het teenstuk drukvrij en hebben deze FALKE slofsokken elastische zones bij de enkels. Klinkt ingewikkeld, maar laten we het erop houden dat deze wollen huissokken voor dames en heren een feestje om je voeten zijn.

catspads huissokken

Heel leuk die homepads, maar zoek je juist slofsokjes voor je kind? Ook dan staat jouw lievelingsmerk paraat met warme wollen huissokken met noppen. FALKE catspads zijn net als de volwassen variant superwarm dankzij de combinatie van stevig katoen, warm merinowol en badstof. En ja, ook de FALKE slofsokken voor je kind hebben elastische zones én verstevigde belaste zones. Zo krijgen je jongens en meisjes niet alleen warme voeten, maar ook nooit meer zere voeten. Handig!

cosyshoe huissokken

Totaal wat anders dan de homepads en catspads is de FALKE cosyshoe. Dit is namelijk geen gewone slofsok, maar een pantoffelsok. En we noemen 'm hier natuurlijk niet voor niets, want ook die doet het goed bij een chillsessie op de bank. Deze pantoffelsokken van warm merinowol en een badstoffen binnenkant hebben elastische zones bij de enkels en een brede omslagband, zodat ze niet afzakken. Extra handig: de FALKE cosyshoe is er voor heren, dames en kinderen, dus de hele familie kan matchen.

Heb je een keuze gemaakt? Bestel direct je favoriete dames huissokken, heren huissokken of huissokken voor kinderen - des te eerder heb je warme voeten!

verder naar alle huissokken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops