Deze sokken maken je quarantaine outfit compleet

Corona = veel thuis = te lui om fatsoenlijk voor de dag te komen. Je kent het wel. En die relaxte quarantaine kleding, daar ga je eigenlijk best lekker op. Het enige jammere daarvan: jezelf verslonsen versterkt juist je coronadip. Tijd voor verandering! De oplossing? Sokken. Wij selecteerden de allerleukste, vrolijkste, kleurrijkste en meest comfortabele sokken voor een geüpgrade quarantaine outfit.

1. de vakantievibes sok

In onze blog over grappige en gekke sokken kwam-ie al even voorbij: de flamingosok. Cocktailtje erbij en het lijkt net alsof je niet in je huiskamer, maar in een tropisch vakantieland bent.

2. de happy sock

Dat Happy Socks de perfecte quarantainesokken zijn, bewijst dit paar maar weer effe. Want als er maar genoeg smileys op je sokken staan, is die coronadip als sneeuw voor de zon verdwenen.

 

3. de sportieve sok

Of je nou sportief bent of niet, in PUMA sokken lijk je het sowieso. Mooi, want dan kun je zonder schaamte in je trainingsbroek rondhangen of toch nog je sportschoenen aantrekken wanneer je zin hebt.

4. de smakelijke sok

Misschien minder gezond, maar hey, het is best oké om zo af en toe iets extra's te snacken tegen de verveling. Of je trekt in plaats deze sokken aan, kan natuurlijk ook...

5. de comfortabele sok

Ben je niet van plan het huis uit te gaan? Dan is het helemaal oké om next level thuis te werken of bank te hangen in deze warme kousen. En wie fan is, moet vooral even alle huissokken bekijken.

6. de mooi weer sok

Dat Alfredo Gonzales een van dé merken is met vrolijke sokken, heb je natuurlijk allang in onze blog met vrolijke en leuke sokken gelezen. Maar zeg nou zelf: met deze sokken heb je de zomer echt in je bol!

7. de spread the love sok

Iedereen kan in deze tijd een extra portie liefde gebruiken. Ook jijzelf. 'Het hart' in combinatie met 'hart onder de riem' is zo'n beetje hét coronasymbool geworden en daarom moet dit paar je winkelmand in.

8. de duurzame sok

Nu je toch veel bij huis zit, kun je je mooi eens verdiepen in de wereld van duurzaamheid. Want we beloven, je zal geen spijt krijgen van het kopen van comfortabele duurzame sokken als deze.

9. de hobbysok

Quarantaine betekent tijd over voor hobby's waar je normaal gesproken zogenaamd nooit tijd voor hebt. Dan kun je er maar beter de juiste sokken bij aantrekken.

10. de goede motivatie sok

Oké, het zijn er wat meer dan één, maar check de quote op de doos van deze sokken. Dit is toch het ultieme cadeau om jezelf of iemand anders mee op te peppen?

Heb je meer sokken nodig om de week mee door te komen? Bekijk dan alle herensokken of damessokken.

onze shops