Deze duurzame nieuwkomers van Qnoop brengen kleur in je leven

Voor zowel fans als groentjes op het gebied van Qnoop hebben we wat leuks te melden. Hét merk van de knoopconstructie heeft een nieuwe collectie. Jij mag je sokkenla dus vullen met nieuwe, eigenzinnige designs die een paar blijven in de wasmachine. Spoiler: ze zijn kleurrijker dan ooit tevoren!

duizelingwekkend veel blikvangers

De allervrolijkste sokken inderdaad, we overdrijven niet. Mannen hoeven het niet alleen bij de populaire kleur blauw te houden, maar gaan deze zomer ook voor rood, oranje en groen. De rode soto laat je met zijn 3D-look duizelen en de oranje miami is vernoemd naar de net zo bruisende stad. Om nog maar te zwijgen over hockney, die met zijn groene en oranje vlakken de blikvanger is op het gebied van esthetiek.

omkijken op het schoolplein

Als het aan Qnoop ligt dragen niet alleen herenvoeten, maar ook kindervoetjes de kunstzinnige ontwerpen. Nieuw zijn deze echte meisje-meisje sokken in het roze en dit superstoere paar met de typische kleurvlakken. En kom op zeg, barragan doet toch alle kids op het schoolplein omkijken?! Zo lopen zoon en dochter binnenkort in net zo trendy sokken als jijzelf.

duurzaamheid als standaard

Heel leuk allemaal die feestelijke prints, maar is er ook gedacht aan het milieu? Daar zeggen we volmondig ‘JA’ op! Qnoop heeft namelijk de ambitie om nummer één van de wereld te worden als het gaat om duurzame sokken. Daarom wordt er alleen organisch, GOTS-gecertificeerd katoen gebruikt zonder chemicaliën, met zo min mogelijk watergebruik en mét eerlijke werkomstandigheden.

Moraal van het verhaal: Qnoop is er voor iedereen, ook voor degenen die duurzaamheid belangrijk vinden. In de gehele collectie zie je wat voor een moois er nog meer voor je klaarstaat. En ja, daar shop je ook damessokken!

onze shops