De tofste skisokken van wintersportseizoen 2019/2020

Wie één blik werpt op onze skisokken weet het zeker: ze mogen gezien worden. Sterker nog, ze moeten zoveel mogelijk opvallen, als we merken zoals Stance en FALKE mogen geloven. Dat ze de hele dag opgeborgen zitten in een ski- of snowboardschoen, mag de pret namelijk niet drukken. De skisokken van winter 2019/2020 zijn kleurrijker dan ooit, en dit zijn de tofste exemplaren!

skisokken 2019

1. lekker fel

Behalve de gezellige kleuren doet ook de blokkenprint het erg goed op deze FALKE SK4 skisok. Met zijn anatomische vorm, extra dunne kwaliteit en technische materiaal is hij perfect geschikt voor de ervaren wintersporter. Tip: hij is er ook voor de ladies!

2. streepje voor

Met deze Stance skisokken ben je verzekerd van warme en droge voeten dankzij de Feel360 technologie. De verstevigde teen- en hielzones zorgen op hun beurt voor extra comfort en de print, tsja, die maakt het 's ochtend toch nét iets fijner aankleden voor een dagje knallen. 

3. neon feestje

Ook Burlington doet mee aan de felle skisokkentrend en kiest voor een neon kleurencombi én een duizelingwekkende print. Mocht je nog van plan zijn te gaan nachtskiën, dan komen deze rakkers misschien wel van pas ;-)

4. stijlvolle kleur

Als de FALKE SK2 met zijn medium dikte en anatomische vorm helemaal jouw lievelingssok is, dan heb je dit jaar geluk. De nieuwe designs, zoals ook deze oranje knapperd, zijn de perfecte mix tussen stijl en functionaliteit. Voor de mannen onder ons komen ze in 't blauw!

5. stoer design

Deze skisokken van Stance kregen behalve de technische eigenschappen die een skisok hoort te hebben ook een mooie print mee. De grijze, gestreepte basis werd aangevuld met wat kleurrijke details - stoer, maar toch met oog voor detail.

6. kleurenexplosie

Dames die voor een beetje kleur in de skischoen willen gaan, zijn bij Stance aan het juiste adres. Deze skisokken zorgen namelijk voor een heuse kleurenexplosie - letterlijk.

Zit jouw lievelingskleur niet tussen deze zes favorieten? Dan kun je altijd nog tussen al onze skisokken kijken, want vooral tussen de Stance en FALKE skisokken vind je voor ieder wat wils. En als al die kleuren voor jou niet zo hoeven, kijk dan ook eens bij HEAD: daar vind je fijne basissokken voor een heel mooi prijsje. 

skisokken 2019

onze shops