Als sokkentrendwatchers weten wij precies wat de sokkentrends zijn van 2024. Dat is handig, want zo leer jij in welke sokken je er volgens de laatste trends bijloopt. Stop je oude, versleten sokken dus snel achter in je sokkenla (of gooi ze in de prullenbak, nog beter) en maak je klaar voor de nieuwste trends op het gebied van sokken. Dit zijn ze:

sokkentrend 1: witte sportsokken

Of je nu in de sportschool loopt of op straat, dit is een trend waar je niet omheen kunt. Witte sportsokken zijn al een aantal jaar een hit, maar ook in 2024 ga je de witte sportsokken van onder andere Tommy Hilfiger, PUMAFILA en New Balance overal zien.

Tommy Hilfiger
9,99
PUMA
17,99
New Balance
13,99

sokkentrend 2: aardetinten

Vorig jaar zomer gingen we los met felle kleuren, maar in 2024 worden aardetinten als beige, bruin, sage green en terracotta het meest gespot. Dat geldt trouwens niet alleen voor sokken, maar ook voor je andere kleding, zoals shirt trends.

PUMA
7,99
M. Moustache
24,99
Burlington
16,95

sokkentrend 3: rode sokken

Als we modeblad Elle mogen geloven zijn rode sokken dé accessoiretrend van 2024. Zelfs celebs als Kendall Jenner en Bella Hadid zijn erin gespot. Is de aardetinten-trend voor jou te basic, dan scoor je gewoon een stel rode sokken in onze webshop.

Alfredo Gonzales
9,95
Stance
11,95
FALKE
13,95

sokkentrend 4: pantykousen

Oké, deze trend is niet weggelegd voor mannen (dat zou vrij euhm, bijzonder zijn), maar voor vrouwen zijn pantykousen en doorschijnende sokken helemaal hip. Draag ze met hakken zoals we op de catwalk zagen bij Givenchy of draag ze in loafers of ballerina's.

Oroblu
5,95
Oroblu
5,95
Oroblu
3,99

 

Dit zijn onze favoriete sokkentrends van 2024! Wil je meer zien? Bekijk al onze damessokken en herensokken en hijs jezelf in de trends van dit moment.

verder naar sokken.nl