x

sale is in volle gang - tot 50% korting op je favoriete merken

De 8 leukste sokken met print

Het leven is al serieus genoeg, dus laten we er dan in ieder geval voor zorgen dat je sokken dat niét zijn. Klinkt dit als jouw motto? Dan weten we wat jij wilt! Sokken met print natuurlijk. Gelukkig zijn wij de sokkentrendwatchers op het gebied van vrolijke sokken: we hebben er een pagina vol van. En daarop zijn dit onze favoriete prints.

1. sokken met logo

Misschien wel de allerpopulairste print is de logoprint! Sokken met logo zijn het helemaal en we hebben van bijna elk merk wel iets.

logosokken

2. gestreepte sokken

Of het nou gaat om een all-overprint of sportsokken met een streep bij de boord, wij zijn fan van gestreepte sokken. Jij ook?

gestreepte sokken

3. geruite sokken

Wie geruite sokken sokken zegt, zegt Burlington. Bij dit sokkenmerk vind je namelijk nauwelijks wat anders dan geruite sokken en dat vinden we helemaal niet erg.

geruite sokken

4. dierensokken

Van dierensokken hoef je niet eens een liefhebber te zijn, want ze zijn gewoon SOWIESO leuk. Happy Socks heeft ze bijvoorbeeld voor team hond en team kat.

honden sokken

5. bloemensokken

Sokken met bloemen brengen kleur in je leven! Combineer je ze onder een rustige outfit of ga je juist helemaal los met alle kleuren van de regenboog?

bloemensokken

6. sokken met eten en drinken

Van deze prints krijg je automatisch trek. Gelukkig hebben we genoeg online staan: van snack sokken tot fruit sokken en van bier sokken tot wijn sokken.

fruitsokken

7. camouflage sokken

Al enkele modeseizoenen is hij er en hij doet het nog steeds hartstikke goed. We hebben het natuurlijk over de camouflageprint. 

camouflage sokken

8. glittersokken

Oké, oké, echt een print is het misschien niet, maar glittersokken zijn wel té leuk om niet in dit favorietenlijstje te noemen. glittersokken

Natuurlijk zijn er nog véél meer prints. Je vindt ze allemaal op onze speciale sokken met print pagina.

verder naar sokken met print

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops