Begin het najaar goed met herfst- en wintersokken om je voet

Bezig met laden...

Het najaar is officieel van start en dat merk je niet alleen aan het weer van de afgelopen dagen, maar ook aan je koude voeten. No worries: dit is de perfecte reden om los te gaan met het shoppen van nieuwe sokken. Ben je klaar voor wat inspiratie? Na het lezen van deze blog weet jij precies met welke herfstsokken en wintersokken jij klaar bent voor het najaar.

sokken met najaarsprints

Begin dit natte seizoen met een paar ultieme herfstsokken vol bladeren, egels of vossen... Eigenlijk alles wat je in het bos kunt vinden is perfect als najaarsprint. Maar ook ruitjes van bijvoorbeeld Burlington passen goed in het thema. Wil je ook jouw wintergarderobe alvast op orde maken? Kies dan wintersokken met sneeuwvlokken, ijsberen of pinguïns van Many Mornings.

sokken in donkere kleuren

Sokken in warme en donkere kleuren doen het zowel goed als herfstsokken en wintersokken. Kleuren waar je aan moet denken zijn bruin, groen, blauw, okergeel, donkerrood, paars en natuurlijk zwart. Welke kleur is jouw favoriet?

herfst- en wintersokken van warme materialen

Herfstige en winterse prints en kleuren staan hartstikke leuk, maar zorgen nog niet voor warme voeten. Voor warme voeten is het handig om ook op het materiaal van je sokken te letten. De perfecte warme sokken voor het najaar zijn gemaakt van wol en daarvan hebben we alledaagse sokken, maar ook thermosokken en huissokken.

hoge sokken voor de herfst en winter

En dan is er nog de extra hoge sok. Wie zeker wil weten dat z'n voeten én benen dit najaar lekker warm blijven, koopt een paar kniekousen. We hebben kniekousen voor dames, maar ook kniekousen voor heren. Dit zowel voor de koude werkdagen als voor tijdens het sporten.

Bekijk alle herfstsokken voor heren, dames en kids en gooi je winkelmand goed vol. Zo hoef je met slecht weer in ieder geval niet de deur uit voor nieuwe sokken ;).

verder naar alle normale sokken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops