Alzheimer SOCKS: sokken voor het goede doel

Er zijn ongeveer 270.000 mensen met dementie in Nederland en dat aantal zal over dertig jaar zelfs bijna verdubbelen. Je wilt er liever niet over nadenken, maar de kans is dus heel groot dat een van je familieleden of vrienden ermee te maken krijgt. En ja, dan komt het ineens wel heel dichtbij! Om écht even stil te staan bij de ziekte van Alzheimer heeft Alzheimer SOCKS een bijzonder paar sokken ontworpen.

Alzheimer SOCKS

sokken met een boodschap

Eén ding was het allerbelangrijkst: deze sokken moesten een boodschap krijgen. En dat hebben ze gekregen hoor, letterlijk zelfs! De print is dit jaar namelijk geheel in boodschappen-thema: etenswaren van donuts tot watermeloenen en komkommers vliegen je om de oren. En vraag jij je af waarom de linkerkant anders is dan de rechtersok? Zelfs daar is over nagedacht. Dit symboliseert namelijk de verwarring waar mensen met alzheimer mee te maken hebben.

help je mee?

Die gedachtegang maakt het al meer dan mooi om Alzheimer SOCKS onder je broekspijp uit te laten komen. Maar nóg leuker is de bestemming van al het geld dat deze sokken opleveren. De gehele winst van vijf euro, dus de verkoopprijs min de kosten, gaat naar het Alzheimercentrum Amsterdam. Want ondanks dat de ziekte nog niet kan worden genezen, kan hij al wel worden behandeld. Maak alzheimer bespreekbaar! Wij hebben de sokken voor je online staan, dus het enige wat jij hoeft te doen is deze toppers in je winkelmand gooien. Help je mee?

Alzheimer SOCKS

onze shops