10 feestelijke sokkencadeaus voor hem

Geloof ons: met een sokkencadeau scoor je altijd. Het leuke is namelijk dat er voor elke man een geschikt en origineel paar te vinden is. Van een klassieke print tot een paar sokken met een knipoog van Happy Socks. Laat je fantasie de vrije loop en verras hem deze december met een paar feestelijke sokken. 

  cadeaus heren

1. klassieke kerst

Twee paar met een klassieke ruit en een feestelijk paar met kerstmotief: met deze giftbox van Burlington gaat hij in stijl de kerstdagen door. 

 

2. Stars Wars fan

Kijkt hij al gelijk na het zien van de nieuwste Star Wars film uit naar de volgende? Geef hem dan deze giftbox van Stance cadeau. 

 

3. logo feest 

Logo’s overal, ook onder de kerstboom. Extra leuk is de feestelijke giftbox waar deze drie Calvin Klein sokken in verpakt zitten. 

 

4. muziekliefhebber 

Een stukje muziekgeschiedenis aan zijn voeten. Als ware muziekliefhebber mag deze giftbox van de Rolling Stones niet in zijn collectie ontbreken.  

 

5. zonder poes pas

Draagt hij het liefst alleen maar effen sokken? Dan weet je dat je met deze giftbox van Hugo Boss goed zit. 

 

6. steel de kerstshow

Van het kerstontbijt tot het viergangendiner: met deze kerstsokken van XPOOOS steelt hij de show. En hij heeft er gelijk twee, voor elke kerstdag een. 

 

7. hamburger 

Hoezo een uitgebreid kerstdiner met vijf gangen? Geef jouw vent een gewone hamburger en hij is blij. Met deze sokken heeft hij zijn hamburger en krijg jij jouw vijf gangen. 

 

8. dierenvriend

Freek Vonk zou jaloers zijn. Deze giftbox van Alfredo Gonzales met dierenprint is er speciaal voor alle dierenvrienden onder ons. 

 

9. over de top

Houdt hij wel van een beetje gekkigheid? Ga dan voor deze zingende giftbox van Happy Socks. 

 

10. box vol

Een box vol met stijlvolle Tommy Hilfiger sokken. Welke man maak je hier nou niet blij mee?

 

Ook voor dames en kids hebben we een heleboel mooie giftboxen om cadeau te geven. Oftewel, sokkencadeaus voor de hele familie! Om het geheel nog feestelijker te maken, pakken wij al je cadeaus gratis in. 

sokkencadeaus

Tip: omdat we met zijn allen veel pakjes online bestellen in de decembermaand, is het wat drukker bij de post. Voorkom teleurstelling en geef op tijd je verlanglijstje door. 

 

onze shops