Björn Borg sokken

Björn Borg sokken: je kent het popualire kledingmerk vast wel. Tennisser Björn Borg won in zijn carrière meer dan zestig toernooien voor hij zijn naam verbond aan de kledinglijn. Sindsdien is de naam Björn Borg bekend van de sportkleding, zoals Björn Borg shirts, en natuurlijk de populaire Björn Borg boxers. Maar daarnaast biedt het merk ook een ruime collectie sokken. Van stoere prints tot basic modellen, de sokken van Björn Borg zijn sportief en van een hoge kwaliteit. Shop je Björn Borg sokken voor heren en dames hier online en je hebt ze morgen in huis.

Björn Borg sokken

23 producten

sort-descending

23 producten

Björn Borg sokken

Hoewel je bij dit sportieve merk wellicht alleen sportsokken zou verwachten, zijn de meeste Björn Borg sokken casual sokken die tijdens elke gelegenheid te dragen zijn. Naast de verschillende uni kleuren, zijn er elk seizoen sokken te vinden met leuke prints. Je hoeft geen proftennisser te zijn om de Björn Borg sokken te dragen, maar kies je op de tennisbaan voor de Björn Borg sportsokken dan zal je outfit in elk geval wel een upgrade krijgen.

Björn Borg sokken heren

Alle sokken van Björn Borg zijn verkrijgbaar in de maat 41-45, wat voor de meeste heren prima zal passen. Een aantal Björn Borg sokken zijn er ook in een kleinere maat. Populair zijn daarnaast de ‘essential steps’ Björn Borg sneakersokken, verkrijgbaar in drie verschillende maten. Je vindt alle Björn Borg socks tussen de nieuwe collecties en in de Björn Borg sokken sale!