Alfredo Gonzales sokken

Alfredo Gonzales is een Mexicaan, een sokkenmerk en een lifestyle in één. Het verhaal achter de sokken van Alfredo Gonzales gaat dat Alfredo een arme fabrieksarbeider was in New York. Hij besloot later om zijn eigen sokken te customizen en zo ontstonden alle Alfredo Gonzales sokken: van Alfredo Gonzales merinowollen sokken tot luchtige sokken met gekke prints. Maar of dit het echte verhaal is achter de vrolijke Alfredo Gonzales socks? Het blijft een mysterie. Hoe dan ook: Alfredo Gonzales sokken kopen doe je hier, van nieuwe collectie tot sale en alles daartussenin!

Alfredo Gonzales sokken

producten 1-48 van 150

sort-descending

Alfredo Gonzales sokken

Alfredo Gonzales maakt zelfs de saaiste outfit nog funky. De kleurrijke collectie sokken van Alfredo Gonzales bevat klassiekers als palmbomen, flamingo’s en bananen, maar ook prints die je zelden op een sok tegenkomt. Wat dacht je bijvoorbeeld van astronauten en eenden? Voor de koudere dagen is er de twisted wool collectie: heerlijke, warme sokken in een katoen-wol combinatie. Leuk detail aan de Alfredo Gonzales sokken is het kleine knoopje op de sok. Wil je iemand verrassen? Kies dan voor een Alfredo Gonzales giftbox.

Alfredo Gonzales sale

Heeft Alfredo Gonzales een goede bui, dan kan het zomaar zijn dat jij je slag kunt slaan tijdens de Alfredo Gonzales sale. Vrolijke Alfredo Gonzales sokken, voor een scherp prijsje of in een voordelige multi-pack. Kun je weer even vooruit.